T 0229 291 500

Eerste monteur / Hoofdmonteur Installatietechniek

De afdeling Utiliteit is op zoek naar een Eerste Monteur / Hoofdmonteur Installatietechniek.

DE AFDELING
Bij ons bedrijf werken we met ongeveer 200 collega's. We voeren projecten uit in de utiliteit, woningbouw en op de particuliere markt. Van ontwerp tot en met oplevering. Met daarna het technisch beheer en onderhoud.
De afdeling waar jij gaat werken bestaat uit ongeveer 50 collega's, waarvan 20 op kantoor.
Binnen de afdeling Utiliteit houden we ons zich bezig met het ontwerpen, installeren en onderhouden van grote installaties.
Vanwege groei zoeken wij naar versterking!

DE FUNCTIE
Je voert zelfstandig installatiewerkzaamheden uit volgens de specificaties in de opdracht. Je streeft hierbij altijd naar een goede verhouding tussen de kwaliteit en de kosten. Als Eerste Monteur werk je zelfstandig, eventueel begeleid je een Tweede Monteur of Leerling Monteur. Als Hoofdmonteur draag je de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van een project met een groep monteurs.

HET PROFIEL
Wij zoeken een kandidaat die een installatietechnische opleiding heeft op MBO 3 niveau, aangevuld met voor de aard van het werk vereiste vakopleiding. Je hebt een aantal jaren werkervaring als Zelfstandig / Eerste Monteur en je wilt deze ervaring verder uitbouwen. Verder heb je ervaring in de Utiliteit.
Je bent flexibel, hebt oog voor detail, bent gericht op kwaliteit en je kunt goed samenwerken en planmatig werken.

WIJ BIEDEN
Een prettige, informele en resultaatgerichte werksfeer met goede arbeidsvoorwaarden. De CAO Technisch Installatiebedrijf is van toepassing. Daarin is onder andere opgenomen: 40-urige werkweek, 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen, 8% vakantiegeld. Bij Schouten Techniek geldt een ruime werkgeversbijdrage pensioenpremie. Bij ons krijg je volop kansen en doorgroeimogelijkheden!

REAGEREN
Je sollicitatie kun je sturen naar Schouten Techniek t.a.v. Afdeling Personeelszaken, De Marowijne 47, 1689 AR Zwaag of solliciteer via deze link.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Algemeen

Laatste nieuws

"Balansventilatie(WTW-unit) en vorst"

Op dit moment krijgen wij veel meldingen van klachten aan het ventilatiesysteem, dit betreft geen storing maar is een normale...

Lees meer
Problemen Nefit Topline cv-ketels

Heeft u een serviceabonnement bij Schouten Techniek dan kunnen wij voor u geheel kosteloos een controle uitvoeren. Nog geen abonnement?...

Lees meer