T 0229 291 500

Servicemonteur

De afdeling Technisch Beheer & Onderhoud is op zoek naar een Servicemonteur.

Het bedrijf
Bij ons bedrijf werken we met 210 collega's.
We installeren technische projecten uit in de utiliteitbouw, woningbouw en ook op de particuliere markt.
Vakdisciplines van werktuigbouwkunde, elektrotechniek tot en met beveiliging worden uitgewerkt van ontwerp tot en met oplevering met daarna het technisch beheer en onderhoud.
De afdeling Technisch Beheer & Onderhoud beheert preventieve onderhoudscontracten en ook meerjarenonderhoudsplannen en instandhoudingscontracten. Het onderhoud wordt uitgevoerd aan de technische installaties, zoals klimaat, ventilatie, regeltechnisch, elektrotechnisch en beveiliging, bij onze vast relaties. De klanten waar wij voor werken zijn zorginstellingen, energie exploitanten, woningbouwverenigingen en scholen.
De afdeling bestaat uit 40 collega's. Het team is jong en ambitieus.
Vanwege groei zoeken wij naar versterking!

De functie
Als Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud en het verhelpen van storingen aan utilitaire verwarmings- en koelinstallaties, airconditioning, DDC-regelinstallaties en luchtbehandelingsinstallaties. Het betreft installaties in bijvoorbeeld studentencomplexen, bij zorginstellingen etc.
Daarnaast stel je rapportages op over het uitgevoerde werk en houd je de daarbij benodigde administratie bij. Je werkt veelal vanuit huis. Na een gedegen inwerkperiode ga je deel uitmaken van de storingsdienst.

Het profiel
Wij zoeken een kandidaat die een installatietechnische opleiding heeft op MBO 3 niveau, aangevuld met vakgerichte opleidingen en/of cursussen.
Je bent in het bezit van een STEK- en/of Scios-certificaat of bent bereid deze opleidingen te volgen.
Je bent klantgericht, flexibel, bent gericht op kwaliteit en je kunt goed zelfstandig werken.

Wij bieden
Een prettige, informele en resultaatgerichte werksfeer met goede arbeidsvoorwaarden. De CAO Technisch Installatiebedrijf is van toepassing. Daarin is onder andere opgenomen: 40-urige werkweek, 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen, 8% vakantiegeld. Bij Schouten Techniek geldt een ruime werkgeversbijdrage pensioenpremie. Bij deze functie horen een auto en telefoon van de zaak. Bij ons krijg je volop kansen en ontwikkelingsmogelijkheden!

Reageren
Je sollicitatie kun je sturen naar Schouten Techniek ter attentie van de afdeling Personeelszaken, De Marowijne 47, 1689 AR in Zwaag of via deze link.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Algemeen

Laatste nieuws

"Balansventilatie(WTW-unit) en vorst"

Op dit moment krijgen wij veel meldingen van klachten aan het ventilatiesysteem, dit betreft geen storing maar is een normale...

Lees meer
Problemen Nefit Topline cv-ketels

Heeft u een serviceabonnement bij Schouten Techniek dan kunnen wij voor u geheel kosteloos een controle uitvoeren. Nog geen abonnement?...

Lees meer