T 0229 291 500

Tekenaar / Werkvoorbereider Installatietechniek


De afdeling Woningbouw is op zoek naar een Tekenaar / Werkvoorbereider Installatietechniek.

DE AFDELING
Bij ons bedrijf werken we met ongeveer 200 collega's. We voeren projecten uit in de utiliteit, woningbouw en op de particuliere markt. Van ontwerp tot en met oplevering. Met daarna het technisch beheer en onderhoud.
De afdeling waar jij gaat werken bestaat uit ongeveer 75 collega's, waarvan 15 op kantoor en 60 in de montage. Vanwege groei zoekt de groep van 3 collega Tekenaars / Werkvoorbereiders naar versterking!

DE FUNCTIE

Als Tekenaar / Werkvoorbereider ondersteun je de Projectleider in het voorbereiden van de projecten.
Als basis zul je gebruik maken van Autocad. De beweging in het ontwerp van gebouw installaties gaat steeds meer richting 3D tekenen en de toepassing van BIM/Revit.

Je maakt tekeningen voor diverse projecten. Hierbij zorg je er voor dat jouw werk wordt afgestemd met het tekenwerk van de andere disciplines (bijvoorbeeld elektrotechniek). Ook is het jouw taak om diverse technische berekeningen te maken, zoals voor het bepalen van diameters van leidingen. Uiteindelijk zorg je voor een compleet pakket aan werktekeningen waarmee de uitvoering aan de slag kan.
Je taken als Werkvoorbereider zijn onder andere: bestellen, meer-/minderwerk en ondersteunen van de montageploeg door het geven van technische hulp en aanwijzingen.
Als Tekenaar / Werkvoorbereider ben je een belangrijke spin in het web! Jouw inzet en zorgvuldigheid dragen bij aan het resultaat van het projectteam.

HET PROFIEL
Je hebt de volgende diploma's, competenties en ervaring:
* Minimaal diploma MBO niveau 4 richting installatietechniek. Ook HBO'ers worden van harte uitgenodigd om te solliciteren!
* Grote mate van zelfstandigheid en initiatief
* Je weet wat je wilt en je gaat er voor; je bent gedreven
* Een aantal jaren ervaring als Tekenaar / Werkvoorbereider met specialisatie installatietechniek is een pré (niet strikt noodzakelijk)
* Je bent bekend met of hebt interesse in 3D modelleren.

WIJ BIEDEN
Een prettige, informele en resultaatgerichte werksfeer met goede arbeidsvoorwaarden. De CAO Technisch Installatiebedrijf is van toepassing. Daarin is onder andere opgenomen: 40-urige werkweek, 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen, 8% vakantiegeld. Bij Schouten Techniek geldt een ruime werkgeversbijdrage pensioenpremie. Bij ons krijg je volop kansen en doorgroeimogelijkheden!

REAGEREN
Je sollicitatie kun je sturen naar Schouten Techniek t.a.v. Afdeling Personeelszaken, De Marowijne 47, 1689 AR Zwaag of solliciteer via deze link

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Algemeen

Laatste nieuws

Technisch beheer Omring opnieuw in handen Schouten Techniek

Woon- en zorgaanbieder Omring uit Hoorn heeft een nieuw, driejarig werktuigbouwkundig onderhoudscontract met Schouten Techniek afgesloten. Hiermee wordt de langdurige...

Lees meer
Veiligheidsmaatregelen eerst bespreken dan doen!

Digitaal camerasysteem voor Tabor College D’Ampte In 2016 is Tabor College D’Ampte begonnen met het eerste deel van hun grote...

Lees meer