T 0229 291 500

Resultaat Gericht Samenwerken - Kwaliteit én financieel plaatje verzekerd

Zorgeloos een complex laten bouwen of renoveren omdat u vooraf al weet dat de afgesproken resultaten gegarandeerd worden gehaald. Dat noemen wij Resultaat Gericht Samenwerken. Het is gemakkelijker dan u denkt. Én voordeliger!

Jarenlang was de bouw gericht op technische middelen en prestaties. Als de vloerverwarming wel voldeed aan de technische eisen maar niet voldoende wooncomfort bood, dan had de beheerder een probleem. Dit stimuleerde ketenpartners niet om tot optimale technische afstemming te komen. Gevolg: veel te hoge faal- en exploitatiekosten.

Resultaat centraal

Met Resultaat Gericht Samenwerken is dit verleden tijd. Hierbij staan niet de technische oplossingen centraal, maar de meetbare kwaliteit zoals de gebruiker die ervaart. Nu én gedurende de hele levenscyclus van het complex. U wordt bovendien compleet ontzorgd en u loopt geen financiële risico’s meer!

Uw voordelen:

  • Gegarandeerd de gewenste resultaten en gebouwprestaties
  • Meer keuzemogelijkheden en behoud van regie
  • 100% grip op bouw- én onderhoudskosten
  • Tot 20% lagere directe kosten over exploitatieperiode
  • Circa 50% minder inspanning voor opdrachtgever
  • Blijvend maximale verhuurbaarheid, tevreden eindgebruikers

Resultaat Gericht Samenwerken geeft u zekerheid van ontwerp tot beheer. Het bespaart u veel geld én verhoogt de klanttevredenheid. Zorgeloos bouwen, renoveren en exploiteren.

In dit introductieboekje leest u er meer over:   pdfbutton-geel

Zorgeloos bouwen, renoveren en exploiteren.

Bel 0229 - 291 500 of mail naar info@schoutentechniek.nl

Wij informeren u vrijblijvend over de vele mogelijkheden en voordelen. 


Algemeen

Laatste nieuws

Problemen Nefit Topline cv-ketels

Heeft u een serviceabonnement bij Schouten Techniek dan kunnen wij voor u geheel kosteloos een controle uitvoeren. Nog geen abonnement?...

Lees meer
Bedrijfssluiting kerstvakantie

Geachte klant, Ons kantoor is wegens kerstvakantie gesloten vanaf vrijdag 22 december 14.00 uur tot maandag8 januari 8.00 uur.Onze serviceafdelingen...

Lees meer