T 0229 291 500

Beveiligingstechnieken

Kwaliteit van inbraak- tot brandbeveiliging

Alle soorten beveiligingsinstallaties voor alle typen gebouwen. Dat is kort gezegd wat Schouten Techniek biedt. Alles onder één dak van advies en installatie tot officiële certificering. Oók ideaal voor upgrade naar stabiel en desgewenst draadloos systeem!

Elk wooncomplex, kantoor-, fabrieks- of bedrijfspand moet zijn voorzien van brandbeveiliging die voldoet aan het bouwbesluit. Daarnaast kunnen aanvullende maatregelen een eis zijn van de verzekeraar of een wens van de gebruikers. Als Schouten Techniek in beveiligingstechnieken draagt Schouten Techniek zorg voor perfecte uitvoering van ontwerp, installatie, onderhoud én certificatie.

Brandmeldinstallaties

Schouten Techniek helpt u van ontwerp tot oplevering en certificering. Aan de hand van uw pand en uw wensen stellen wij samen een programma van eisen op voor uw installatie. Schouten Techniek is gecertificeerd om volgens het CCV-Certificatieschema Brandmeldinstallaties 2011 de volgende werkzaamheden uit te voeren:

  • Projecteren Brandmeldinstallaties
  • Leveren Brandmeldinstallaties
  • Installeren Brandmeldinstallaties
  • In bedrijf stellen Brandmeldinstallaties
  • Opleveren Brandmeldinstallaties
  • Onderhoud Brandmeldinstallaties

Voor meer informatie: 

Inbraakbeveiliging

Een gecertificeerde inbraakinstallatie begint bij een risicoanalyse. Op basis van het gebruik van het pand en de attractieve waarde van de goederen specificeren we alle technische en organisatorische aspecten. Zo bieden wij voor elke situatie de meest efficiënte oplossing, bijvoorbeeld met bewegingsdetectie, openstand-detectie of compartimentering. Voor maximale veiligheid is aanvulling met camerabewaking altijd mogelijk.

Camerabeveiliging

Elke ruimte, elk gebouw en elk terrein bewaakt u optimaal met een camerasysteem van Schouten Techniek. Samen met onze adviseur bepaalt u de ideale oplossing. Persoonlijke maatwerk dus, van installatie tot onderhoud, app en eventueel aansluiting op een meldkamer. Ook bestaande en analoge systemen kunnen wij efficiënt upgraden.

Meer informatie (Pdf): 

Toegangsbeheer

Voor een overzichtelijk en gemakkelijk beheersbaar toegangsbeheersysteem is maatwerk vereist. Schouten Techniek helpt u hieraan. Draadloos of juist bedraad, centrale controle van meerdere locaties, tijdsregistratie, integratie met bedrijfssystemen… Wat u ook wenst, wij bieden een passende oplossing.

(Nood)verlichting

Bij brand- en inbraakbeveiliging hoort ook (nood)verlichting. Van vluchtwegaanduiding en noodverlichting voor eigen medewerkers tot schikverlichting tegen inbrekers. Daarnaast draagt goede verlichting bij aan beter bruikbare camerabeelden. Ook hulpdiensten ter plaatse hebben hier voordeel van. Onze lichtplannen zijn helemaal afgestemd op uw installaties, en indien gewenst uitgevoerd met duurzame LED verlichting en inclusief onderhoud.

Stel uw pand én verzekeringsuitkering veilig.

Bel 0229 - 291 500 of mail naar info@schoutentechniek.nl

Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden en uw voordelen. 


Algemeen

Storing?
Meld hier uw storing via het contactformulier(alleen op werkdagen!)
of bel +31(0)229-291562

Ga naar het formulier

Portals werknemers
Deze pagina is bestemd voor medewerkers van Schouten Techniek.
Werken bij Schouten
Stap in de toekomst!
Bekijk vacatures

Laatste nieuws

Nieuw Amsterdams Wonen

Wij hebben mogen meewerken aan Nieuw Amsterdams Wonen. Wij regelde hier de verwarming en koeling, sanitaire installaties en ventilatie.Het hele...

Lees meer
Inntel Hotel

In opdracht van Heddes Bouw hebben wij in 2 jaar tijd ruim 230 kamers gerenoveerd in het Inntel Hotel te...

Lees meer