T 0229 291 500

Regeltechniek

Maximaal comfort tegen minimale kosten

Voor onze unieke en duurzame klimaatinstallaties schiet standaard regeltechniek te kort. Schouten Techniek ontwikkelt het daarom zélf. Zo levert uw installatie altijd optimale prestaties tegen minimale energie- en onderhoudskosten.

Schouten Techniek innoveert in duurzaamheid en onderscheidt zich met maatwerk. Bijpassende regeltechniek, die nodig is om de beste afstellingen te vinden, is dus ook maatwerk. Wij schrijven zelf de software en passen dit toe op vrij programmeerbare regelaars.

Altijd exact genoeg
Optimaal comfort tegen minimale energiekosten draait om het constante spel tussen vraag en aanbod van warmte. Onze zelf ontwikkelde regeltechniek stuurt hier exact op. Hierdoor staat een ketel nooit te lang aan, is het water voor de vloerverwarming precies warm genoeg en is de lucht voor ventilatie niet te koud.

Op afstand kosten besparen
Wij controleren uw installatie wij op afstand. Is het rendement ondermaats, dan kunnen wij ook op afstand instellingen wijzigen en zelfs nieuwe software laden. Dat scheelt monteursbezoeken. Van storingen krijgt onze beheercentrale automatisch bericht. Ook dit bespaart kosten.

Voorbeelden
  • Gebouwbeheersysteem: één of meerdere regelaars die de klimaatinstallatie(s) scherp aansturen. Bediening en afstelling op afstand. Storingen vaak al opgelost voordat de klant er merkbaar hinder van ondervindt.
  • Specials / Duurzame energie: maatwerk regelstrategie om verschillende componenten binnen een duurzaam systeem te koppelen voor optimale totaalprestatie.
  • Legionellabewaking (ST720): regelaar voor volautomatische bewaking én registratie (is verplicht) van watertemperaturen. Meer informatie: Mijnlegionellabeheer.
  • Weersafhankelijke regelaar (ST820): de eenvoudige regelaar voor vloerverwarming in de woonkamer én aangename warmte in de andere vertrekken. Klik hier voor meer informatie.
  • Intelligente monitoring via zakelijk.mijnenergiebeheer.nl
Bespaar energie- en onderhoudskosten én voorkom gevolgschade.
Bel 0229 - 291 500 of mail naar info@schoutentechniek.nl

Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden en uw voordelen.

Algemeen

Storing?
Meld hier uw storing via het contactformulier(alleen op werkdagen!)
of bel +31(0)229-291562

Ga naar het formulier

Portals werknemers
Deze pagina is bestemd voor medewerkers van Schouten Techniek
Werken bij Schouten
Stap in de toekomst!
Bekijk vacatures

Laatste nieuws

Schouten Techniek zwemt mee met Swim to Fight Cancer

14 juli 2019 vond het evenement Swim to Fight Cancer in Hoorn plaats.Schouten Techniek zwom ook mee met vijf personen....

Lees meer
Sportnieuws Geert Schipper

Schouten Techniek heeft als eindejaarschenking een bedrag van € 5.000 euro beschikbaar gesteld voor Geert Schipper. De triatleet is druk...

Lees meer