T 0229 291 500

BIM specialist

To BIM or not to BIM, that's the question. Wil jij graag zonder files naar je werk? En word je blij van een bedrijf waar stabiliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid de klok slaan? Is BIM echt jouw ding, en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Voor de afdeling Modulaire bouw zijn wij op zoek naar een BIM specialist.

De functie
Op technisch hoogstaand niveau ben je een gesprekspartner in bouwteams en voor architecten in de ontwerpfase. Je bent in staat bouwkundig en installatietechnisch te denken, en kunt op het gebied van modulaire bouw meedenken of projecten modulair transformeren. Jij kunt creatieve bouwkundige en installatietechnische oplossingen bedenken, zoals bijvoorbeeld inpassing bouwkundige prefab badkamers met technische ruimten.

Wie zoeken wij?
Als BIM-specialist beschik je over technische, analytische en organisatorische competenties en ben je in staat om de samenwerking met interne en externe partijen ten uitvoer te brengen. Je beschikt tevens over goede communicatieve vaardigheden om alle partijen op een effectieve manier te laten samenwerken. Je bent op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen in het vakgebied en in staat om te beoordelen hoe je deze kunt vertalen naar de organisatie en de uitvoering van de bouwprojecten die met BIM worden uitgevoerd.

We stellen het op prijs als je het volgende mee brengt:
-HBO/WO werk- en denkniveau;
-actuele kennis en vaardigheden op het gebied van integraal ontwerpen, BIM, ICT en open standaarden;
-accuratesse en resultaatgerichtheid;
-je beheerst de Nederlandse taal.

Het bedrijf
Schouten Techniek is een innovatieve duizendpoot op het gebied van techniek, ondernemerschap én samenwerking. Wat in 1962 is opgestart door de gebroeders J. en P. Schouten, is uitgegroeid tot een zeer vooruitstrevende totaalinstallateur met ruim 230 werknemers. Alle technische disciplines binnen de installatietechniek worden binnen het bedrijf uitgevoerd in aansprekende projecten van ontwerp tot oplevering en beheer.

Wij bieden
Een veelzijdige en uitdagende functie voor een (young) professional. Een functie met inhoud waarbinnen jouw kennis echt tot z’n recht komt. De standplaats van deze functie is Zwaag.

Verder kun je rekenen op:
-Een prettige, informele en resultaatgerichte werksfeer;
-Iedere dag vers fruit in de kantine;
-Een vitaliteit- & sportcoach;
-De CAO Technisch Installatiebedrijf is van toepassing;
-25 vakantiedagen & 13 ADV-dagen;
-Een goede pensioenregeling;
-Alle ruimte voor inventiviteit en persoonlijke ontwikkeling;
-En natuurlijk enthousiaste collega’s!

Reageren
Ben je enthousiast, twijfel niet langer en solliciteer via deze link! Bij vragen kun je contact opnemen met Ronne Wierdsma, HR Manager.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Algemeen

Storing?
Meld hier uw storing via het contactformulier(alleen op werkdagen!)
of bel +31(0)229-291562

Ga naar het formulier

Portals werknemers
Deze pagina is bestemd voor medewerkers van Schouten Techniek.
Werken bij Schouten
Stap in de toekomst!
Bekijk vacatures

Laatste nieuws

Bouwvak vakantie 2021

Geachte klant,Ons bedrijf is wegens vakantie gesloten vanaf vrijdag 23 juli 14.00 uur tot en met zondag 20 augustus.Voor service...

Lees meer
Wij sponsoren Westfriezen ook volgend voetbaljaar weer!

zijn al jaren nauw betrokken bij de voetbal en handbal vereniging De Westfriezen in Zwaag.Op 26 juni 2021 heeft Schouten...

Lees meer