T 0229 291 500

Calculator W

Heb jij een goeie baan als Calculator?
Het kan altijd beter!

Want zeg eens eerlijk: blijf je lekker fulltime werken of zou je liever deeltijd willen werken? Begint het 24/7 ‘aan staan’ je tegen te staan? Of het steeds laat thuis zijn? En voel je wel voldoende waardering voor jouw inzet en bijdragen?

Natuurlijk, ook bij Schouten Techniek knallen we lekker door. Maar wel met de nadruk op lekker. Want voor onze mensen is alles tiptop geregeld. Én we hebben schitterende klussen: duurzaam, uitdagend, innovatief en zeer gevarieerd.

Het personeelsverloop bij Schouten Techniek is niet voor niets nihil,
zelfs nu de banen in onze sector voor het oprapen liggen.

Dat komt doordat mensen bij ons een prettige balans vinden tussen werk en privé. Uiteindelijk is dat de sleutel tot succes, voor jou én voor ons. Want wie goed in zijn vel zit, gaat opgewekt en gemotiveerd naar zijn werk. Ook op deze manier geven wij invulling aan het begrip duurzaam. En ook dat bedoelen wij met onze slogan Het comfort van morgen.

Ben jij benieuwd wat dit precies inhoudt? Wil jij groeien in een organisatie waar óók naar je wordt geluisterd als het gaat om persoonlijke wensen en ontwikkeling? Wij zijn op zoek naar nieuwe toppers, waaronder een

Calculator W (Utiliteit) Duurzame Energie

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het calculeren van de werktuigbouwkundige installatie projecten voor de utiliteitsbouw binnen de afdeling calculatie.
Je controleert en beoordeelt de ontvangen gegevens vanuit de opdrachtgever, zoals onder andere het programma van eisen en ontwerp. Door onze toegevoegde waarde in bouwteam trajecten zijn er ook varianten, waarbij wij zelf de technische omschrijving opstellen in samenspraak met de opdrachtgever. In beide gevallen is het scherpstellen van de klantvraag belangrijk door de juiste vragen te stellen aan de opdrachtgever. In dit traject kan je met energiestudies de opdrachtgever adviseren over de (on)mogelijkheden. Samen met collega’s van de andere disciplines en de bouwkundig aannemer kan je een integraal ontwerp opstellen. Op basis van de gezamenlijk vastgestelde uitgangspunten stel je de juiste kostenprijsberekening op.
Spreekt dit je aan en beschik je over een HBO-W diploma of gelijkwaardig werk- en denkniveau passend bij deze functie, solliciteer dan direct!

Solliciteren kan via deze link.

Of verspil je kostbare tijd niet aan een sollicitatiebrief, maar maak direct een afspraak met Lianne Spruijt via 0229 - 291 500. Gewoon een face to face gesprek met koffie. Je gevoel volgen en ambities uitspreken.

Om de overstap nog makkelijker te maken, is het bij ons mogelijk om meteen een vast dienstverband aan te gaan.

Zo doen wij dat. Tot snel!

Algemeen

Storing?
Meld hier uw storing via het contactformulier(alleen op werkdagen!)
of bel +31(0)229-291562

Ga naar het formulier

Portals werknemers
Deze pagina is bestemd voor medewerkers van Schouten Techniek.
Werken bij Schouten
Stap in de toekomst!
Bekijk vacatures

Laatste nieuws

Techniek Nederland maakt Klimaatakkoord uitvoerbaar en betaalbaar

Schouten Techniek heeft meegewerkt aan de totstandkoming van het Klimaatakkoord door haar inzichten en kennis te delen. Middels het mee...

Lees meer
Inspiratiedag energie & Duurzaamheid

Op donderdag 17 oktober is Schouten Techniek als partner aanwezig in de Meent Bauerfeind in Alkmaar tijdens de Inspiratiedag Energie...

Lees meer