T 0229 291 500

Eerste Monteur / Hoofdmonteur Klimaattechniek

Wil je graag werken met complexe duurzame technieken? En word je blij van een bedrijf waar stabiliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid de klok slaan? Is het bijdragen aan mooie werken echt jouw ding, en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Voor de afdeling Utiliteit zijn wij op zoek naar een Eerste monteur of Hoofdmonteur Klimaattechniek.

De functie
In deze functie voer je zelfstandig installatiewerkzaamheden uit en geef je leiding aan Tweede Monteurs en Leerling Monteur. Je streeft hierbij altijd naar een goede verhouding tussen de kwaliteit en de kosten. Als Hoofdmonteur draag je de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van een project met een groep monteurs. We werken graag aan nieuwe technieken met moderne materialen.

Wie zoeken wij?
Je kunt goed samenwerken, en vind het ook geen probleem om iemand er om een opbouwende manier op te wijzen als iets wat anders moet. Je weet goed wanneer er meters gemaakt moeten worden, en wanneer er kwalitatief hoogstaand werk geleverd moet worden.

We stellen het op prijs als je het volgende mee brengt:
-MBO 3/4 werk- en denkniveau;
-je werkt netjes en bent precies;
-je beheerst de Nederlandse taal.

Het bedrijf
Schouten Techniek is een innovatieve duizendpoot op het gebied van techniek, ondernemerschap én samenwerking. Wat in 1962 is opgestart door de gebroeders J. en P. Schouten, is uitgegroeid tot een zeer vooruitstrevende totaalinstallateur met ruim 230 werknemers. Alle technische disciplines binnen de installatietechniek worden binnen het bedrijf uitgevoerd in aansprekende projecten van ontwerp tot oplevering en beheer.

Wij bieden
Een veelzijdige en uitdagende functie voor een wat meer ervaren monteur. Een functie met inhoud waarbinnen jouw kennis echt tot z’n recht komt.

Verder kun je rekenen op:
-Een prettige, informele en resultaatgerichte werksfeer;
-Een vitaliteit- & sportcoach;
-De CAO Technisch Installatiebedrijf is van toepassing;
-25 vakantiedagen & 13 ADV-dagen;
-Een goede pensioenregeling, met ruime werkgeverbijdrage;
-Alle ruimte voor inventiviteit en persoonlijke ontwikkeling;
-En natuurlijk enthousiaste collega’s!

Reageren
Ben je enthousiast, twijfel niet langer en solliciteer via deze link! Bij vragen kun je contact opnemen met Ronne Wierdsma, HR Manager.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Algemeen

Storing?
Meld hier uw storing via het contactformulier(alleen op werkdagen!)
of bel +31(0)229-291562

Ga naar het formulier

Portals werknemers
Deze pagina is bestemd voor medewerkers van Schouten Techniek.
Werken bij Schouten
Stap in de toekomst!
Bekijk vacatures

Laatste nieuws

Bouwvak vakantie 2021

Geachte klant,Ons bedrijf is wegens vakantie gesloten vanaf vrijdag 23 juli 14.00 uur tot en met zondag 20 augustus.Voor service...

Lees meer
Wij sponsoren Westfriezen ook volgend voetbaljaar weer!

zijn al jaren nauw betrokken bij de voetbal en handbal vereniging De Westfriezen in Zwaag.Op 26 juni 2021 heeft Schouten...

Lees meer