T 0229 291 500

Facilitair Coördinator


Voor de afdeling inkoop en logistiek zijn wij, Schouten Techniek, op zoek naar een

Facilitair Coördinator (24-32)

Het bedrijf
Schouten Techniek is een innovatieve duizendpoot op het gebied van techniek, ondernemerschap én samenwerking. Wat in 1962 is opgestart door de gebroeders J. en P. Schouten, is uitgegroeid tot een zeer vooruitstrevende totaalinstallateur met ruim 235 werknemers. Alle technische disciplines binnen de installatietechniek worden binnen het bedrijf uitgevoerd in aansprekende projecten van ontwerp tot oplevering en beheer.

De afdeling
Binnen de afdeling Inkoop en Logistiek vallen een aantal disciplines die zich samen met de overige stafafdelingen (personeelszaken, financiën en automatisering) bezig houden met het ondersteunen van onze project afdelingen en service afdeling.

De functie
Als facilitair coördinator ben je bij Schouten Techniek verantwoordelijk voor de uitvoering van het facilitair beleid, wat je in samenwerking met het hoofd inkoop en logistiek en directie bepaalt. Je werkt nauw samen met de facilitair medewerker.

Onder deze zelfstandige functie vallen onder andere het gebouwbeheer, facilitair contractbeheer, wagenpark en alle overige facilitaire zaken. Deze veelzijdige functie brengt je in contact met al onze collega’s, van onze monteurs die op de projectlocaties actief zijn tot aan de directie van het bedrijf.

Jouw taken:
• Je zorgt voor de uitvoering, bewaking en evaluatie van het totale facilitaire budget op basis van TCO. Onder het facilitaire beleid valt onder andere huisvesting, wagenpark, huisstijl, evenementen, bedrijfskleding en telefonie.
• Je coördineert, beheert, bewaakt en evalueert alle facilitaire werkzaamheden die door derden uitgevoerd worden.
• Voor de uitvoering van deze taken heb je gesprekken met leveranciers en sluit je samen met inkoop de inkoopcontracten, die je vervolgens bewaakt en beheert.
• Onder deze zelfstandige functie valt onder andere het bestellen van facilitaire producten, uitgifte en inname van auto’s & telefoons & sleutels & laptops, meldingen van collega’s verwerken en alle overige facilitaire taken.
• Je initieert en voert complexe facilitaire projecten uit. Zoals bijvoorbeeld interne verhuizingen of verbouwingen.

Het profiel

Wij zoeken een kandidaat die een relevante opleiding heeft genoten en die ten minste werkt en denkt op HBO-niveau. Ook is relevante werkervaring op facilitair gebied een pré.
Je bent in ieder geval pro actief en oplossingsgericht, zodat je kansen en verbeteringen signaleert en kunt uitvoeren.
De functie facilitair coördinator is een zelfstandige functie die veel samenwerking binnen het bedrijf vraagt. Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk, zodat je een prettige gesprekspartner bent op ieder niveau binnen ons bedrijf en met leveranciers.

Wij bieden

Een prettige, informele en resultaatgerichte werksfeer met goede arbeidsvoorwaarden.
De CAO Technisch Installatiebedrijf is van toepassing. Daarin is onder andere opgenomen: 40-urige werkweek, 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen, 8% vakantiegeld. Bij Schouten Techniek geldt een ruime werkgeversbijdrage pensioenpremie. Bij ons krijg je volop kansen en ontwikkelingsmogelijkheden!

Reageren
Bij interesse en/of vragen kun je contact opnemen met Lianne Spruijt, P&O.
Je sollicitatie kun je sturen naar Schouten Techniek t.a.v. Afdeling Personeelszaken, De Marowijne 47, 1689 AR Zwaag of solliciteer via deze link.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Algemeen

Storing?
Meld hier uw storing via het contactformulier(alleen op werkdagen!)
of bel +31(0)229-291562

Ga naar het formulier

Portals werknemers
Deze pagina is bestemd voor medewerkers van Schouten Techniek.
Werken bij Schouten
Stap in de toekomst!
Bekijk vacatures

Laatste nieuws

Techniek Nederland maakt Klimaatakkoord uitvoerbaar en betaalbaar

Schouten Techniek heeft meegewerkt aan de totstandkoming van het Klimaatakkoord door haar inzichten en kennis te delen. Middels het mee...

Lees meer
Inspiratiedag energie & Duurzaamheid

Op donderdag 17 oktober is Schouten Techniek als partner aanwezig in de Meent Bauerfeind in Alkmaar tijdens de Inspiratiedag Energie...

Lees meer