T 0229 291 500

Hoofd Binnendienst Technisch Beheer & OnderhoudHeb jij een goeie baan als Hoofd Binnendienst?
Het kan altijd beter!

Want zeg eens eerlijk: blijf je lekker fulltime werken of zou je liever deeltijd willen werken? Begint het 24/7 ‘aan staan’ je tegen te staan? Of het steeds laat thuis zijn? En voel je wel voldoende waardering voor jouw inzet en bijdragen?

Natuurlijk, ook bij Schouten Techniek knallen we lekker door. Maar wel met de nadruk op lekker. Want voor onze mensen is alles tiptop geregeld. Én we hebben schitterende klussen: duurzaam, uitdagend, innovatief en zeer gevarieerd.

Het personeelsverloop bij Schouten Techniek is niet voor niets nihil,
zelfs nu de banen in onze sector voor het oprapen liggen.

Dat komt doordat mensen bij ons een prettige balans vinden tussen werk en privé. Uiteindelijk is dat de sleutel tot succes, voor jou én voor ons. Want wie goed in zijn vel zit, gaat opgewekt en gemotiveerd naar zijn werk.

Ook op deze manier geven wij invulling aan het begrip duurzaam. En ook dat bedoelen wij met onze slogan Het comfort van morgen.

Ben jij benieuwd wat dit precies inhoudt? Wil jij groeien in een organisatie waar óók naar je wordt geluisterd als het gaat om persoonlijke wensen en ontwikkeling? Wij zijn op zoek naar nieuwe toppers, waaronder een

Hoofd Binnendienst

Op de afdeling Technisch Beheer & Onderhoud zijn meerdere teams bezig met engineering en werkvoorbereiding van projecten in uitvoering. De teams betreffen: W, Meet- en Regeltechniek en Beveiliging. De teams bestaan uit meerdere Werkvoorbereiders of Servicecoördinatoren of Administratief Medewerkers. Één persoon uit het team wordt benoemd als coördinator en is verantwoordelijk voor de aansturing van het team. Via deze coördinatoren stuur jij de afdeling aan. Daarnaast onderhoud je contacten met onze opdrachtgevers met als doel duurzame relaties op te bouwen en te onderhouden. Je rapporteert aan de Bedrijfsleider en geeft leiding aan de teams.

Jouw taken zijn onder andere:
* Het realiseren van afdelingsplannen.
* Het bewaken van budgetten en toezicht houden op correcte verantwoording van de kosten.
* Het aanleveren van managementinformatie.
* Controleren van calculaties en nacalculaties.
* Het coördineren van de personele bezetting.
* Streven naar verbetering van het functioneren van de binnendienst.
* Adviseren over werving & selectie en opleiding/ontwikkeling van werknemers.

Geïnteresseerd? Solliciteren kan via deze link!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Algemeen

Storing?
Meld hier uw storing via het contactformulier(alleen op werkdagen!)
of bel +31(0)229-291562

Ga naar het formulier

Inlog uren app
Klik hier voor de Schouten uren App
Werken bij Schouten
Stap in de toekomst!
Bekijk vacatures

Laatste nieuws

Hemelvaartsdag en vrijdag 31 mei gesloten

Voor het melden van een urgente storing zijn wij 24/7 bereikbaar:Particuliere markt 0229-291562. Zakelijke markt 0229-291575.Vanaf maandag 3 juni zijn...

Lees meer
Sportnieuws Geert Schipper

Schouten Techniek heeft als eindejaarschenking een bedrag van € 5.000 euro beschikbaar gesteld voor Geert Schipper. De triatleet is druk...

Lees meer