T 0229 291 500

Hoofd Binnendienst UtiliteitBen jij toe aan een nieuwe stap in je carrière?

Want zeg eens eerlijk: blijf je lekker fulltime werken of zou je liever deeltijd willen werken? Begint het 24/7 ‘aan staan’ je tegen te staan? Of het steeds laat thuis zijn? En voel je wel voldoende waardering voor jouw inzet en bijdragen?

Natuurlijk, ook bij Schouten Techniek knallen we lekker door. Maar wel met de nadruk op lekker. Want voor onze mensen is alles tiptop geregeld. Én we hebben schitterende klussen: duurzaam, uitdagend, innovatief en zeer gevarieerd.

Het personeelsverloop bij Schouten Techniek is niet voor niets nihil,
zelfs nu de banen in onze sector voor het oprapen liggen.

Dat komt doordat mensen bij ons een prettige balans vinden tussen werk en privé. Uiteindelijk is dat de sleutel tot succes, voor jou én voor ons. Want wie goed in zijn vel zit, gaat opgewekt en gemotiveerd naar zijn werk. Ook op deze manier geven wij invulling aan het begrip duurzaam. En ook dat bedoelen wij met onze slogan ‘Het comfort van morgen’.

Ben jij benieuwd wat dit precies inhoudt? Wil jij groeien in een organisatie waar óók naar je wordt geluisterd als het gaat om persoonlijke wensen en ontwikkeling? Wij zijn op zoek naar nieuwe toppers, waaronder een

Hoofd Binnendienst voor de afdeling Utiliteit

ONS BEDRIJF EN DE AFDELING
Bij ons bedrijf werken we met ongeveer 240 collega's.
We installeren technische projecten uit in de utiliteitbouw, woningbouw en beheren en onderhouden deze technische installaties.
Vakdisciplines van werktuigbouwkunde, elektrotechniek tot en met beveiliging worden uitgewerkt van ontwerp tot en met oplevering met daarna het technisch beheer en onderhoud.
De afdeling Utiliteit, waar jij gaat werken, bestaat uit ongeveer 60 collega's, waarvan 20 op kantoor. Op deze afdeling houden we ons bezig met het ontwerpen en installeren van grote (utilitaire) installaties.

DE FUNCTIE
Als Hoofd Binnendienst geef je leiding aan de Tekenaars/Werkvoorbereiders/Engineers op kantoor en rapporteer je aan de Bedrijfsleider Utiliteit.
De functie is gericht op de begeleiding van de werkvoorbereiding, beoordeling van de calculatie, planning, keuze van technisch concept en dergelijke. Commerciële overwegingen spelen een rol en ook een aantal administratieve zaken.

Jouw taken zijn onder andere:
* Leidinggeven aan de Tekenaars/Werkvoorbereiders.
* Afstemming van het werk met Hoofd Projectleiding en de Projectleiders.
* Aanleveren van managementinformatie en aandragen van voorstellen ter verbetering van het functioneren van de afdeling.
* Opstellen van de planning.
* Beoordelen van opdrachten, zowel technisch als commercieel.
* Uitbestedingen coördineren in overleg met Hoofd Projectleiding en de Projectleiders.
* Diverse personeelszaken, zoals het voeren van sollicitatiegesprekken, functioneringsgesprekken, begeleiden bij opleiding en ontwikkeling van Tekenaars/Werkvoorbereiders.

HET PROFIEL
Wij zoeken een kandidaat die:
* Werkt en denkt op HBO-niveau. Kandidaten met een installatietechnische achtergrond en kennis van de branche hebben de voorkeur, maar het is geen must.
* Ervaring heeft in een leidinggevende functie en in die rol in staat is om onze collega’s goed te begeleiden.
* En daarbij ook beseft hoe belangrijk de belangen van de klant zijn.

WIJ BIEDEN
Een prettige, informele en resultaatgerichte werksfeer met goede arbeidsvoorwaarden. De CAO Technisch Installatiebedrijf is van toepassing. Daarin is onder andere opgenomen: 40-urige werkweek, 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen, 8% vakantiegeld. Bij Schouten Techniek geldt een ruime werkgeversbijdrage pensioenpremie. Bij deze functie horen een auto, laptop en telefoon van de zaak. Bij ons krijg je volop kansen en ontwikkelingsmogelijkheden!

Solliciteren kan via deze link.

Of verspil je kostbare tijd niet aan een sollicitatiebrief, maar maak direct een afspraak met Lianne Spruijt via 0229 - 291 500. Gewoon een face to face gesprek met koffie. Je gevoel volgen en ambities uitspreken.
Om de overstap nog makkelijker te maken, is het bij ons mogelijk om meteen een vast dienstverband aan te gaan.

Zo doen wij dat. Tot snel!

Algemeen

Storing?
Meld hier uw storing via het contactformulier(alleen op werkdagen!)
of bel +31(0)229-291562

Ga naar het formulier

Portals werknemers
Deze pagina is bestemd voor medewerkers van Schouten Techniek.
Werken bij Schouten
Stap in de toekomst!
Bekijk vacatures

Laatste nieuws

Koningsdag 2021

Geachte klant,Ons bedrijf is vanwege Koningsdag gesloten op maandag 26 april en dinsdag 27 april 2021.Voor service werkzaamheden zijn wij...

Lees meer
Coronavirus

Beste relatie, In de huidige toestand rondom het coronavirus zijn ook wij genoodzaakt maatregelen te treffen. Er wordt voortdurend nagedacht...

Lees meer