T 0229 291 500

Interim Projectleider Utiliteit

Waarom niet het uiterste uit jezelf halen in complexe miljoenenprojecten?

Wij zijn op zoek naar een Interim Projectleider voor de afdeling Utiliteit.

HET BEDRIJF
Bij ons bedrijf werken we met ongeveer 250 collega's. We voeren projecten uit in de utiliteit, woningbouw en op de particuliere markt. Van werktuigbouwkunde tot elektrotechniek tot beveiliging. Van ontwerp tot en met oplevering. Met daarna het technisch beheer en onderhoud. De afdeling Utiliteit waar jij gaat werken bestaat uit ongeveer 65 collega's, waarvan 20 op kantoor. Binnen deze afdeling houden we ons zich bezig met het ontwerpen en installeren van grote installaties.

DE FUNCTIE
Je bent verantwoordelijk voor de projectleiding van nieuwe en complexe utiliteitsbouwprojecten. Het betreft projecten variërend in omvang van 1 tot 6 miljoen euro. Als Projectleider richt jij je op de totale projectcoördinatie. Je overziet de technische, financiële en organisatorische aspecten en ook de commerciële aspecten van de projecten.

Jouw taken zijn onder andere:
* Bewaken van de realisatie ten opzichte van de begroting, controleren van de voortgang en het bewaken van de planning. Je ziet er op toe dat de uitvoering van de projectadministratie juist is.
* Analyseren, bewerken en beoordelen van technische gegevens.
* Zorgen voor detailplanning, tekeningen en overige technische specificaties. Je ziet er op toe dat deze gegevens up-to-date gehouden worden.
* Aansturen van een team van Engineers, Werkvoorbereiders en Tekenaars.
* Zorgen voor de juiste personele bezetting, eventuele inleenkrachten en onderaanneming. Hierbij zorg je voor een efficiënte inzet van personeel. Je ziet er op toe dat voorschriften, richtlijnen en procedures op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu alsmede veiligheid en de specifieke bedrijfsvoorschriften nageleefd worden.
* Regelmatig bezoeken van de projecten waarbij je op de bouw overlegt met de Uitvoerder en de Monteurs. Je zorgt er voor dat je weet wat er op de bouw speelt en je houdt de opdrachtgever op de hoogte.
* Toezien op de inzet van materieel en gebruik van materialen. Je bewaakt dat dit efficiënt ingezet cq gebruikt wordt.
* Bijwonen van werk- en bouwvergaderingen.
* Uitvoeren van personele taken zoals: selectie, functioneringsgesprekken, opleiding, beloning, facilitaire zaken.

HET PROFIEL
Je hebt de volgende diploma's, competenties en ervaring:
* Je hebt een afgeronde technische vakopleiding op MBO- of HBO-niveau.
* Je voelt jezelf eigenaar van de projecten die jij leidt.
* Je denkt in mogelijkheden; het glas is bij jou halfvol en je bent oplossingsgericht.
* Je communiceert helder en transparant; door jouw communicatie weet je het team te motiveren en samen te laten werken om het beste resultaat te behalen.
* Je hebt affiniteit met het zoeken naar inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen.
* Je bent flexibel; in staat om goed te kunnen schakelen tussen de diverse aandachtsgebieden.
* Je bent proactief.
* Je kunt goed zowel zelfstandig als in teamverband werken en je bent stressbestendig.

WIJ BIEDEN
Als je bij ons in dienst komt, kom je in een prettige, informele en resultaatgerichte werksfeer met goede arbeidsvoorwaarden. De CAO Technisch Installatiebedrijf is van toepassing. Daarin is onder andere opgenomen: 40-urige werkweek, 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen, 8% vakantiegeld. Bij Schouten Techniek geldt een ruime werkgeversbijdrage pensioenpremie. Bij deze functie horen een auto en telefoon van de zaak. Bij ons krijg je volop kansen en opleidingsmogelijkheden!

REAGEREN
Je sollicitatie kun je sturen naar Schouten Techniek ter attentie van de afdeling Personeelszaken, De Marowijne 47, 1689 AR in Zwaag of via deze link.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Algemeen

Storing?
Meld hier uw storing via het contactformulier(alleen op werkdagen!)
of bel +31(0)229-291562

Ga naar het formulier

Portals werknemers
Deze pagina is bestemd voor medewerkers van Schouten Techniek.
Werken bij Schouten
Stap in de toekomst!
Bekijk vacatures

Laatste nieuws

Techniek Nederland maakt Klimaatakkoord uitvoerbaar en betaalbaar

Schouten Techniek heeft meegewerkt aan de totstandkoming van het Klimaatakkoord door haar inzichten en kennis te delen. Middels het mee...

Lees meer
Inspiratiedag energie & Duurzaamheid

Op donderdag 17 oktober is Schouten Techniek als partner aanwezig in de Meent Bauerfeind in Alkmaar tijdens de Inspiratiedag Energie...

Lees meer