T 0229 291 500

KAM Coördinator

Schouten Techniek is een innovatieve duizendpoot op het gebied van techniek, ondernemerschap én samenwerking. Wat in 1962 is opgestart door de gebroeders J. en P. Schouten, is uitgegroeid tot een zeer vooruitstrevende totaalinstallateur met ruim 235 werknemers. Alle technische disciplines binnen de installatietechniek worden binnen het bedrijf uitgevoerd in aansprekende projecten van ontwerp tot oplevering en beheer.

Binnen Schouten Techniek zijn wij op zoek naar een

KAM Coördinator (32-40 uur)

Schouten Techniek is gecertificeerd voor: BRL 6000 deel 1 t/m 8, 10 en 21 (ontwerpen, installeren en beheren van installaties), VCA**, STEK (BRL100 en BRL200), SCIOS en Brandmeldinstallaties (BMI). Jij als KAM Coördinator ziet erop toe dat we deze certificeringen behouden.

Jouw taken:
• Je adviseert de directie, bedrijfsleiders en andere leidinggevenden op het gebied van KAM (kwaliteit, arbo en milieu).
• Je voert de interne audits uit voor de diverse certificeringen.
• Je begeleidt de externe audits voor de diverse certificeringen.
• Je beheert, onderhoudt en verbetert de kwaliteits- en veiligheidshandboeken, procedures en kwaliteitsformulieren. Wanneer van toepassing zet je een nieuw systeem op voor nieuwe certificeringen.
• VGM incidenten worden bij jou gemeld. Je analyseert deze gegevens en neemt hier acties op.
• Je zorgt dat de kwaliteit en veiligheid hoog op de agenda van de organisatie staat.
• Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de BHV organisatie, beheer en coördineer je uitvoering van de taken uit de RI&E, verstrek je toolbox onderwerpen, zie je toe op de uitvoering van werkplekinspecties en ben je vraagbaak op het gebied van veiligheid en milieu.

Het profiel
Wij zoeken een kandidaat die ten minste werkt en denkt op HBO-niveau en heeft genoten van een veiligheidskundige opleiding (MVK, OVK/BVK, HVK of KAM coördinator).
Verder ben je proactief, organisatiesensitief, gestructureerd en communicatief sterk.

Affiniteit met de installatietechniek is een pré.

Wij bieden
Een prettige, informele en resultaatgerichte werksfeer met goede arbeidsvoorwaarden.
De CAO Technisch Installatiebedrijf is van toepassing. Daarin is onder andere opgenomen: 40-urige werkweek, 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen, 8% vakantiegeld. Bij Schouten Techniek geldt een ruime werkgeversbijdrage pensioenpremie. Bij ons krijg je volop kansen en ontwikkelingsmogelijkheden!

Reageren
Bij interesse en/of vragen kun je contact opnemen met Lianne Spruijt, P&O.
Je sollicitatie kun je sturen naar Schouten Techniek t.a.v. Afdeling Personeelszaken, De Marowijne 47, 1689 AR Zwaag of solliciteer via deze link.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Algemeen

Storing?
Meld hier uw storing via het contactformulier(alleen op werkdagen!)
of bel +31(0)229-291562

Ga naar het formulier

Portals werknemers
Deze pagina is bestemd voor medewerkers van Schouten Techniek.
Werken bij Schouten
Stap in de toekomst!
Bekijk vacatures

Laatste nieuws

Coronavirus

Beste relatie, In de huidige toestand rondom het coronavirus zijn ook wij genoodzaakt maatregelen te treffen. Er wordt voortdurend nagedacht...

Lees meer
Techniek Nederland maakt Klimaatakkoord uitvoerbaar en betaalbaar

Schouten Techniek heeft meegewerkt aan de totstandkoming van het Klimaatakkoord door haar inzichten en kennis te delen. Middels het mee...

Lees meer