T 0229 291 500

KAM CoördinatorKAM Coördinator (24-32 uur)

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie op het gebied van kwaliteit en veiligheid? Een rol waarbij je bezig bent met adviseren, inspecteren en administreren? Word jij blij van het werken in een familiebedrijf, ben je nuchter en hou je van praktisch handelen?
Dan ben jij de KAM-coördinator die wij zoeken!

HET BEDRIJF
Schouten Techniek is een innovatieve duizendpoot op het gebied van techniek. Ons familiebedrijf is in 1962 opgericht door de gebroeders J. en P. Schouten en is uitgegroeid tot een zeer vooruitstrevende totaalinstallateur met ruim 200 collega’s. Het bedrijf kenmerkt zich door ondernemerschap en samenwerking.

Wij voeren schitterende projecten uit; duurzaam, uitdagend, innovatief en zeer gevarieerd.

DE FUNCTIE

Wij vinden kwaliteit en veilig werken belangrijk en dat blijkt wel uit de certificaten die wij hebben: BRL 6000 deel 1 t/m 8, 10 en 21 (ontwerpen, installeren en beheren van installaties), VCA**, STEK (BRL100 en BRL200), SCIOS en Brandmeldinstallaties (BMI).
Als KAM Coördinator zie jij erop toe dat we deze certificeringen behouden. Vanuit de zelfstandige functie als KAM-coördinator werk je voor het hele bedrijf; je hebt contacten met medewerkers, leidinggevenden en directie. Je rapporteert direct aan de directie.

Jouw taken
• Je adviseert de directie, bedrijfsleiders en andere leidinggevenden op het gebied van KAM (kwaliteit, arbo en milieu).
• Je voert de interne audits uit voor de diverse certificeringen.
• Je begeleidt de externe audits voor de diverse certificeringen.
• Je beheert, onderhoudt en verbetert het geïntegreerde KAM-handboek, procedures en formulieren. Wanneer van toepassing integreer je een nieuw systeem voor nieuwe certificeringen.
• VGM incidenten worden bij jou gemeld. Je analyseert deze gegevens en neemt hier acties op.
• Je zorgt dat de kwaliteit en veiligheid hoog op de agenda van de organisatie staat.
• Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de BHV-organisatie, beheer en coördineer je de uitvoering van de taken uit de RI&E, verstrek je toolbox onderwerpen, zie je toe op de uitvoering van werkplekinspecties en ben je vraagbaak op het gebied van veiligheid en milieu.

HET PROFIEL
• Jij werkt en denkt tenminste op HBO-niveau. Bij voorkeur heb je een afgeronde MBO+ of HBO-studie, aangevuld met een cursus/opleiding op veiligheidskundig gebied.
• Enige jaren werkervaring in het KAM vakgebied is noodzakelijk.
• Affiniteit met de installatietechniek is een pré.
• Verder ben je zelfstandig, proactief, organisatiesensitief, gestructureerd en communicatief sterk.

WIJ BIEDEN
Een prettige, informele en resultaatgerichte werksfeer met goede arbeidsvoorwaarden.
De CAO Technisch Installatiebedrijf is van toepassing. Daarin is onder andere opgenomen: 40-urige werkweek, 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen, 8% vakantiegeld. Bij Schouten Techniek geldt een ruime werkgeversbijdrage pensioenpremie.

Bij ons krijg je volop kansen en ontwikkelingsmogelijkheden!

De werktijden zijn flexibel in te delen, het is mogelijk om thuis te werken.

Reageren
Bij interesse en/of vragen kun je contact opnemen met Lianne Spruijt, afdeling P&O. Je sollicitatie kun je sturen naar Schouten Techniek t.a.v. afdeling P&O, De Marowijne 47, 1689 AR Zwaag of solliciteer via deze link.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Algemeen

Storing?
Meld hier uw storing via het contactformulier(alleen op werkdagen!)
of bel +31(0)229-291562

Ga naar het formulier

Portals werknemers
Deze pagina is bestemd voor medewerkers van Schouten Techniek.
Werken bij Schouten
Stap in de toekomst!
Bekijk vacatures

Laatste nieuws

Coronavirus

Beste relatie, In de huidige toestand rondom het coronavirus zijn ook wij genoodzaakt maatregelen te treffen. Er wordt voortdurend nagedacht...

Lees meer
Nieuw Amsterdams Wonen

Wij hebben mogen meewerken aan Nieuw Amsterdams Wonen. Wij regelde hier de verwarming en koeling, sanitaire installaties en ventilatie.Het hele...

Lees meer