T 0229 291 500

Leerling Monteur Meet- en Regeltechniek

De afdeling Technisch Beheer en Onderhoud is op zoek naar een Leerling Monteur Meet- en Regeltechniek.

DE AFDELING

Bij ons bedrijf werken we met ongeveer 200 collega's. We voeren projecten uit in de utiliteit, woningbouw en op de particuliere markt. Van ontwerp tot en met oplevering. Met daarna het technisch beheer en onderhoud.

De afdeling waar jij gaat werken bestaat uit ongeveer 40 collega's. Het team is jong en ambitieus.
De afdeling Technisch Beheer & Onderhoud beheert preventieve- en instandhoudingscontracten. Het onderhoud wordt uitgevoerd aan de technische installaties, zoals klimaat, ventilatie, regeltechnisch, elektrotechnisch en beveiliging, bij onze vast relaties. De klanten waar wij voor werken zijn zorginstellingen, energie exploitanten, woningbouwverenigingen en scholen.
Vanwege groei zoeken wij naar versterking!

DE FUNCTIE
Overal kom je technische installaties tegen: in huizen, gebouwen en in de openbare ruimte. Als Leerling Monteur Meet- en Regeltechniek zorg je ervoor dat deze installaties worden aangelegd en dat ze goed blijven werken. Je werkt op verschillende plaatsen: in een school, bij een zorginstelling, bij een energie exploitant. Je werkt dus elke keer op een andere locatie en bent veel onderweg. Je bent handig, kunt snel werken en doet je werk erg precies.

HET PROFIEL
  • Als basis heb je een VMBO opleiding (B/K/T of TL)
  • Een afgeronde opleiding VMBO – Techniek is een pré maar zeker geen must!
  • Je werkt graag met je handen en bent geïnteresseerd in techniek.
  • Je bent een teamspeler.
  • Je bent communicatief vaardig en netjes naar de klant.
  • Je verleent iemand graag een dienst door o.a. iets wat kapot is te maken.
  • Je hebt al ervaring opgedaan met (vrijwilligers)werk waardoor je in grote lijnen weet wat er van jou als werknemer verwacht wordt.
WIJ BIEDEN
Bij Schouten Techniek werk je in een collegiale, innovatieve, duurzame en dynamische organisatie. Uitdaging in je werk vinden wij belangrijk, dus bieden wij dat ook in jóuw functie. Je draagt bij aan toonaangevende projecten en krijgt kansen om je horizon te verbreden, opleidingen te volgen en door te groeien. Je start als leerling monteur met een MBO opleiding niveau 2. Hiervoor ga je één dag (onder de 20 jaar) of 2 avonden (boven de 20 jaar) naar theorieles en heb je 1x per 2 weken praktijkles zodat je dat wat je leert kunt oefenen.

Alle leerling monteurs die bij Schouten Techniek aan de slag gaan, volgen hun opleiding via InstallatieWerk Noord Holland. Tot aan het behalen van het diploma ben je als leerling monteur bij InstallatieWerk Noord Holland in dienst. Zij verzorgen je opleiding, die o.a. bestaat uit praktijkdagen in een werkplaats bij jou in de buurt. Hier ga je onder begeleiding van een instructeur datgene oefenen wat je in het werk bij Schouten Techniek tegenkomt.

InstallatieWerk Noord-Holland hanteert een aantrekkelijk pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform de CAO Technisch Installatiebedrijf). Zo worden de dagen dat je praktijk- en theorieles volgt ook uitbetaald.


REAGEREN
Interesse? Mail dan je motivatie met cv naar vacatures@schoutentechniek.nl of solliciteer via deze link.
Wil je meer weten over opleidingsbedrijf InstallatieWerk Noord-Holland? Neem dan eens een kijkje op de site www.iwnederland.nl

Algemeen

Laatste nieuws

Duurzame aanbieder

Schouten Techniek is aangesloten bij de Duurzame aanbieder. Wat de voordelen zijn van een Duurzame aanbieder? In dit filmpje legt...

Lees meer
Het hele dak ligt vol

Ons kantoorpand was al erg bijzonder en energiezuinig én is nu nog duurzamer geworden door het plaatsen van 252 PV-panelen...

Lees meer