T 0229 291 500

Leerling Servicemonteur


Wil jij een nieuwe baan in de techniek?

De afdeling Technisch Beheer en Onderhoud is op zoek naar een Leerling Servicemonteur

DE AFDELING
Bij ons bedrijf werken we met ongeveer 230 collega's. We voeren projecten uit in de utiliteit, woningbouw en Modulaire Bouw. Van ontwerp tot en met oplevering. Met daarna het technisch beheer en onderhoud. De afdeling waar jij gaat werken bestaat uit ongeveer 60 collega's. Het team is jong en ambitieus. De afdeling Technisch Beheer & Onderhoud beheert preventieve- en instandhoudingscontracten. Het onderhoud wordt uitgevoerd aan de technische installaties, zoals klimaat, ventilatie, regeltechnisch, elektrotechnisch en beveiliging, bij onze vast relaties. De klanten waar wij voor werken zijn zorginstellingen, energie exploitanten, woningbouwverenigingen en scholen. Vanwege groei zoeken wij naar versterking!

DE FUNCTIE
Overal kom je technische installaties tegen: in huizen, gebouwen en in de openbare ruimte. Als Leerling Servicemonteur zorg je ervoor dat deze installaties worden aangelegd en dat ze goed blijven werken. Je werkt op verschillende plaatsen: in een school, bij een zorginstelling, bij een energie exploitant. Je werkt dus elke keer op een andere locatie en bent veel onderweg. Je bent handig, kunt snel werken en doet je werk erg precies.

HET PROFIEL
• Je hebt een (bijna) afgeronde technische opleiding.
• Je werkt graag met je handen en bent geïnteresseerd in techniek.
• Je bent een teamspeler.
• Je bent communicatief vaardig en netjes naar de klant.
• Je verleent iemand graag een dienst door o.a. iets wat kapot is te maken.

WIJ BIEDEN

Bij Schouten Techniek werk je in een collegiale, innovatieve, duurzame en dynamische organisatie. Uitdaging in je werk vinden wij belangrijk, dus bieden wij dat ook in jóuw functie. Je draagt bij aan toonaangevende projecten en krijgt kansen om je horizon te verbreden, opleidingen te volgen en door te groeien.

Alle leerling monteurs die bij Schouten Techniek aan de slag gaan, volgen hun opleiding via InstallatieWerk Noord Holland. Tot aan het behalen van het diploma ben je als leerling monteur bij InstallatieWerk Noord Holland in dienst. Zij verzorgen je opleiding, die o.a. bestaat uit praktijkdagen in een werkplaats bij jou in de buurt. Hier ga je onder begeleiding van een instructeur datgene oefenen wat je in het werk bij Schouten Techniek tegenkomt.

InstallatieWerk Noord-Holland hanteert een aantrekkelijk pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform de CAO Technisch Installatiebedrijf). Zo worden de dagen dat je praktijk- en theorieles volgt ook uitbetaald.

REAGEREN
Interesse? Mail dan je motivatie met cv naar vacatures@schoutentechniek.nl of solliciteer via deze link.

Wil je meer weten over opleidingsbedrijf InstallatieWerk Noord-Holland? Neem dan eens een kijkje op de site www.iwnederland.nl

Algemeen

Storing?
Meld hier uw storing via het contactformulier(alleen op werkdagen!)
of bel +31(0)229-291562

Ga naar het formulier

Portals werknemers
Deze pagina is bestemd voor medewerkers van Schouten Techniek.
Werken bij Schouten
Stap in de toekomst!
Bekijk vacatures

Laatste nieuws

Coronavirus

Beste relatie, In de huidige toestand rondom het coronavirus zijn ook wij genoodzaakt maatregelen te treffen. Er wordt voortdurend nagedacht...

Lees meer
Nieuw Amsterdams Wonen

Wij hebben mogen meewerken aan Nieuw Amsterdams Wonen. Wij regelde hier de verwarming en koeling, sanitaire installaties en ventilatie.Het hele...

Lees meer