Nieuws van Schouten Techniek nummer 2 - juni 2014

Met trots presenteren wij: onze hagelnieuwe website!

Eindelijk... Na maanden van bouwen, vullen en fine-tunen is hij live! Wij nodigen u dan ook graag uit het eindresultaat te bewonderen. Dit kan op het vertrouwde adres: www.schoutentechniek.nl.

Informatie en nieuws

Als relatie vindt u hier veel nuttige informatie. Over onze duurzame ambities, unieke afdelingen en samenwerkingsvormen. Actueel nieuws over innovaties, vacatures en projecten. En natuurlijk praktische zaken als filmpjes, brochures en contactgegevens.

Waarom een nieuwe website?

Een goede website straalt uit waar je als organisatie voor staat. Bij Schouten Techniek hoort een moderne site. Nu konden we meteen onze krachtige huisstijl optimaal inzetten. En het belangrijkste argument: wij willen de wereld laten zien welke voordelen onze gewijzigde organisatiestructuur biedt.

Navigatie per marktsegment

Via de vijf grote gekleurde buttons klikt u direct naar het marktsegment dat u interesseert. Sinds 2013 zijn ook onze afdelingen ingericht per marktsegment. Elk type bouwwerk vraagt immers een specifieke benadering. Binnen alle afdelingen is het totale installatiepakket vertegenwoordigd: elektro-, klimaat-, sanitair-, ventilatie- en regeltechniek.

Mede dankzij deze organisatiestructuur bieden wij opdrachtgevers essentiële voordelen:

  • Altijd één vast aanspreekpunt
  • Optimale afstemming tussen alle technische vakgebieden
  • Specialisatie in totaaloplossingen per projecttype
  • Betere coördinatie en bewaking van projecten
  • Flexibelere inzet teamleden
  • Efficiëntere uitvoering

Pictogrammen en kleuren

Geheel passend in de huisstijl zijn voor alle afdelingen nieuwe pictogrammen ontworpen. Deze worden ook doorgevoerd in de brochurelijn. Elk segment heeft bovendien een eigen kleur gekregen. Deze zijn afkomstig uit ons logo. Wist u dat dit ontwerp is geïnspireerd op het warmtebeeldspectrum? Blauw staat voor koud, rood voor warm en geel voor de mengeling.

Moderne techniek

Kortom, genoeg redenen om even een kijkje te nemen. Bent u toevallig onderweg of zit u lekker buiten? Geen probleem: de ‘responsive’ weergave wordt automatisch aangepast aan uw tablet of smartphone!