T 0229 291 500

Technisch Beheer en Onderhoud

Kies uw markt: Woningbouw Utiliteitsbouw Modulaire bouwsystemen Comfort van morgen
De afgelopen en de komende jaren stijgt de aandacht voor onderhoud aan bestaande huisvesting. Met welke ingrepen houdt u de komende jaren grip op de kosten voor energie en installatie-onderhoud?

Op deze vraag heeft Schouten Techniek een klip en klaar antwoord. We geven adviezen over de slimste energiebesparende oplossingen plus onderhoud ervan én we kunnen alles zelf in de praktijk brengen.

Meerjarenonderhoudsplan

Doordat Schouten Techniek alle vormen van (duurzame) installatietechniek in huis heeft, kunnen wij zeer nauwkeurig inschatten welk onderhoud u de komende jaren kunt verwachten en hoeveel dit gaat kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Instandhoudingscontract

Tegen een vast tarief gedurende x jaar is Schouten Techniek voor 100% verantwoordelijk voor het onderhoud en de prestaties van uw installaties. Tegenvallers als vervanging zijn dus voor onze rekening. U bent verzekerd van perfect onderhoud en volledige ontzorging.

Gebouwsimulatietool

Met de gebouwsimulatietool brengen wij het energieverbruik – en dus de energiekosten – nauwkeurig in kaart. Het laat tevens direct zien welke gevolgen bepaalde ingrepen, bijvoorbeeld zonnepanelen plaatsen, hebben op de energieprestatie van uw gebouw.

Mijnenergiebeheer.nl en Mijnlegionellabeheer.nl

Via www.mijnenergiebeheer.nl en www.mijnlegionellabeheer.nl

kunt u zelfstandig uw installaties beoordelen op verbruik, prestaties, gedrag en veiligheid. Dit biedt waardevolle inzichten, bespaart energie én onderhoudskosten.

SCIOS, NEN en BMI certificering

Inspecties en onderhoud aan installaties mogen alleen worden verzorgd door hiertoe gekwalificeerde bedrijven. Schouten Techniek bezit de certificatie van de Stichting Certificatie Inspectie en Onderhoud Stookinstallaties (SCIOS) en voldoet aan de normen van NEN 3140 en BMI:2011 (voor brandmeldinstallaties).

Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan. >>


Technisch Beheer en Onderhoud Referenties


Spurd te Purmerend

Utiliteitsbouw (oplevering 2017) Installaties 14 gymzalen gekoppeld aan reserveringssysteem Opdrachtgever:...

Lees meer

Schouten Techniek Laatste nieuws

Gebouwbeveiliging = Klikken, kijken, weten!

Dat wil elke gebouwbeheerder wel. Daarom kiezen veel bedrijven, gemeenten en instellingen voor Schouten Techniek als partner in beveiliging.MFA De...

Lees meer
Storing?
Meld hier uw storing via het contactformulier(alleen op werkdagen!)
of bel +31(0)229-291562

Ga naar het formulier