Search
Close this search box.
Medewerker aan het woord

Martijn Kuut – Leerling Monteur Warmtepomp

”Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’ , dat lukt heel goed met de leuke collega’s bij Schouten Techniek – Martijn Kuut”

 

Sinds 11 April 2022 ben ik via Installatiewerk Noord Holland aan de slag gegaan. Ik draai nu volledig mee als Leerling Monteur Warmtepomp.

 

Wat ik heel mooi vind bij Schouten Techniek zijn de mogelijkheden om door te groeien waar je wilt staan, deze zijn bijna onbeperkt. Ook spreekt mij de collegialiteit naar elkaar toe heel erg aan, dat je spontaan wordt opgebeld om te vragen hoe het met je is.

 

Ik kan nu al terugkijken op hele positieve ervaringen. Ik kom net aanwaaien, maar ik vind de werkzaamheden op het project Centrum Eiland heel indrukwekkend en vol positieve uitdagingen.

 

Ik zou mezelf graag blijven door ontwikkelen bij Schouten Techniek en  in de toekomst vooral bezig zijn met tekenen en 3D printen.

 

Waarom is jouw werk belangrijk voor Schouten?

Je draagt bij aan toonaangevende projecten en krijgt kansen om je horizon te verbreden, opleidingen te volgen en door te groeien. Je start als leerling monteur installatietechniek met de opleiding MWI (Monteur Werktuigkundige Installaties) niveau 2.

 

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

Meer nieuws & updates

Vijverstate Avenhorn

Kerstmarkt 2023

Een geslaagde Open Energiedag 2023

Glorieuze prestatie Team Schouten op Dam tot Damloop

Vitaliteit op het werk

Open Energiedag