Search
Close this search box.
Medewerker aan het woord

Meryl Hengeveld – Werkvoorbereider Woningbouw

”Ik was eerst bezig met de paarden alleen daar was iets minder werk in. Ik had ook geen zin om binnen te zitten en zo kwam ik in de techniek terecht. – Meryl Hengeveld”

 

Na 6 jaren buitendienst ervaring bij een kleiner bedrijf, heb ik de stap gemaakt naar de volledige binnendienst. Sinds begin 2021 ben ik bij Schouten begonnen als werkvoorbereider, ik heb hier alle mogelijkheden om door te leren en te groeien.

Projecten worden allereerst gecalculeerd en als er daar een opdracht uitkomt dan komt het bij de werkvoorbereider terecht. Ik maak dan de werktekeningen en doe alle voorbereidingen. Met de buitendienst is er intensief contact over het materiaal welke nodig is. Ik zorg vervolgens dat het bij het magazijn klaarstaat.

 

Mijn buitendienst ervaring komt erg goed van pas, omdat ik de werktekeningen zodanig kan inrichten dat het duidelijk is. Bij Schouten voelt het allemaal als familie en daarin merk je echt dat het van oorsprong een familie bedrijf is. De leuke collega’s zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Met hele kleine gebaren merk ik dat mijn werk en mijn persoonlijkheid worden gewaardeerd.

 

 

Waarom is jouw werk belangrijk voor Schouten?

Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van nieuwe en complexe woningbouw projecten, op het gebied van klimaattechnische installaties. Het is een functie waarbij je zowel technische als organisatorische vaardigheden moet bezitten.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

Meer nieuws & updates

Vijverstate Avenhorn

Kerstmarkt 2023

Een geslaagde Open Energiedag 2023

Glorieuze prestatie Team Schouten op Dam tot Damloop

Vitaliteit op het werk

Open Energiedag