Zoek
Sluit dit zoekvak.
Medewerker aan het woord

Sander Dikkens – Projectleider Utiliteit

”Hopelijk help ik straks nieuwe zij-instromers op weg. Iedereen die in zijn huidige baan op een dood spoor zit, van techniek houdt en graag mensen helpt. – Sander Dikkens”

 

Tot de zomer van 2019 was Sander Dikkens (31) werkvoorbereider. Daarna startte hij als projectleider utiliteit. Sorghvliet is het eerste bouwwerk waarop hij zelfstandig opereert. “Via ISBW heb ik een managementopleiding gevolgd. Hier heb ik veel geleerd, maar ontdekte ik ook hoeveel situaties ik in de praktijk al had meegemaakt. Toen Sander voor deze functie werd gepolst, twijfelde hij. Uiteindelijk besloot hij er toch voor te gaan.

 

“Het leek mij een mooie nieuwe uitdaging en ik krijg alle ruimte. En het bevalt me goed! Vooral de interactie met de opdrachtgever en de monteurs op locatie vind ik mooi. Als werkvoorbereider ben je meer bezig met het voortraject en kantoorwerk.”

 

Waarom is jouw werk belangrijk voor Schouten?

Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van nieuwe en complexe woningbouw projecten, op het gebied van klimaattechnische installaties. Het is een functie waarbij je zowel technische als organisatorische vaardigheden moet bezitten.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

Meer nieuws & updates

nominatie Schouten Techniek

Schouten Techniek is genomineerd voor ‘Installatiebedrijf van het Jaar’

Opening nieuwe sportruimte 2024

Ed van der Grijspaarde – Projectleider TBO

Nieuwe ‘Werken bij Schouten Techniek’ website

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen bij Schouten Techniek

Arnold Gouw met pensioen