T 0229 291 500

Medewerker Facilitair


Ben je op zoek naar een uitdagende baan op het gebied van facilitaire zaken, waarbij je veel vrijheid hebt?
Word jij blij van het werken in een familiebedrijf, ben je nuchter en hou je van praktisch handelen?

Wegens uitbreiding/ groei zijn wij opzoek naar een:

Medewerker facilitair

Het bedrijf
Schouten Techniek is een innovatieve duizendpoot op het gebied van techniek, ondernemerschap én samenwerking. Wat in 1962 is opgestart door de gebroeders J. en P. Schouten, is uitgegroeid tot een zeer vooruitstrevende totaalinstallateur met ruim 225 werknemers. Alle technische disciplines binnen de installatietechniek worden binnen het bedrijf uitgevoerd in aansprekende projecten van ontwerp tot oplevering en beheer.

De functie
Als facilitair medewerker ben je bij Schouten Techniek verantwoordelijk voor de uitvoering van de facilitaire werkzaamheden. Deze veelzijdige functie brengt je in contact met al onze collega’s, van onze monteurs die op de projectlocaties actief zijn tot aan de directie van het bedrijf.

Jouw taken
• Je coördineert, beheert, bewaakt en evalueert alle facilitaire werkzaamheden die door derden worden uitgevoerd.
• Je bent medeverantwoordelijk voor de uitvoering, bewaking en evaluatie van het totale facilitaire budget. Hieronder valt onder andere huisvesting, wagenpark, veiligheid en kwaliteit, huisstijl/marketing, bedrijfskleding en telefonie.
• Voor de uitvoering van je taken heb je gesprekken met leveranciers en sluit je samen met inkoop de inkoopcontracten, die je vervolgens bewaakt en beheert.
• Je verricht administratieve taken voor het kwaliteitssysteem en de facilitaire zaken.
• Onder deze zelfstandige functie valt onder andere het bestellen van facilitaire producten, organiseren van personeelsfeesten, uitgifte en inname van auto’s & telefoons & sleutels & laptops, meldingen van collega’s verwerken en alle overige facilitaire taken.

Het profiel
Wij zoeken een kandidaat die door de veelzijdigheid van de functie een relevante opleiding heeft genoten en die ten minste werkt en denkt op HBO niveau.
Je bent in ieder geval organisatorisch sterk, zodat alles tot in de puntjes is geregeld voor je collega’s.

De functie facilitair medewerker is een zelfstandige functie die veel samenwerking binnen het bedrijf vraagt. Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk, zodat je een prettige gesprekspartner bent op ieder niveau binnen ons bedrijf en met leveranciers.

Wij bieden
Een prettige, informele en resultaatgerichte werksfeer met goede arbeidsvoorwaarden.
De CAO Technisch Installatiebedrijf is van toepassing. Daarin is onder andere opgenomen: 40-urige werkweek, 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen, 8% vakantiegeld. Bij Schouten Techniek geldt een ruime werkgeversbijdrage pensioenpremie. Bij ons krijg je volop kansen en ontwikkelingsmogelijkheden!

Reageren
Bij interesse en/of vragen kun je contact opnemen met Lianne Spruijt, P&O.
Je sollicitatie kun je sturen naar Schouten Techniek t.a.v. Afdeling Personeelszaken, De Marowijne 47, 1689 AR Zwaag of solliciteer via deze link.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Algemeen

Storing?
Meld hier uw storing via het contactformulier(alleen op werkdagen!)
of bel +31(0)229-291562

Ga naar het formulier

Inlog uren app
Klik hier voor de Schouten uren App
Werken bij Schouten
Stap in de toekomst!
Bekijk vacatures

Laatste nieuws

Eindejaarschenking 2018 naar Geert Schipper

Schouten Techniek heeft als eindejaarschenking een bedrag van € 5.000 euro beschikbaar gesteld voor Geert Schipper. Geert heeft na een...

Lees meer
Volg de bouw van het Hotel Yotel!

Volg de bouw van het Hotel Yotel via deze website.Elke zeven minuten wordt er een nieuwe foto geplaatst van de...

Lees meer