T 0229 291 500

Medewerker Grootboekadministratie


Voor de afdeling Finance zijn wij, Schouten Techniek, op zoek naar een


Medewerker Grootboekadministratie (24-40 uur)


Het bedrijf
Schouten Techniek is een innovatieve duizendpoot op het gebied van techniek, ondernemerschap én samenwerking. Wat in 1962 is opgestart door de gebroeders J. en P. Schouten, is uitgegroeid tot een zeer vooruitstrevende totaalinstallateur met ruim 230 werknemers. Alle technische disciplines binnen de installatietechniek worden binnen het bedrijf uitgevoerd in aansprekende projecten van ontwerp tot oplevering en beheer.

De functie

Heb jij gevoel voor cijfers, ben je nauwkeurig en heb je ervaring met administratieve werkzaamheden? Voor de afdeling Finance zijn we op zoek naar een Medewerker Grootboekadministratie die zorg draagt voor diverse administraties en deze vlot en foutloos laat verlopen. Vind je leuk om proactief op zoek te gaan naar mogelijkheden voor verbeteringen in het administratieve proces, en weet je kritische vragen te stellen aan de juiste persoon? Dan komen we graag met jou in contact!

Wat ga je doen?
Als Medewerker Grootboekadministratie ben je verantwoordelijk voor het op correct administreren van alle verschillende Business Units van Schouten. Dit doe je volgens de opgestelde richtlijnen, procedures en wet- en regelgeving. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit:

• Verwerken van gegevens voor de grootboekadministratie;
• Periode afsluiting;
• Controleren van grootboekposten en kostenplaatsen;
• Balansspecificaties opstellen;
• Zelfstandig en in teamverband werken aan projecten ter verbetering van de processen.

Wie zoeken wij?
Onze ideale kandidaat beschikt minimaal over financiële mbo+ niveau. We zoeken een enthousiaste professional die accuraat en resultaatgericht is. Je hebt relevante werkervaring met grootboekadministraties en je vindt het leuk om je in verbeterprocessen vast te bijten. Als Medewerker Grootboekadministratie heb je als doel om een juiste financiële afhandeling van de bedrijfsactiviteiten te verzorgen, waarbij een goed kloppende boekhouding wordt onderhouden en de financiële positie van het bedrijf wordt bewaakt.

Daarnaast:
• ben je zeer bedreven in MS Office, met name in Excel;
• ben je proactief en nauwkeurig, communicatief vaardig, een zelfstarter en een teamspeler;
• beheers je de Nederlandse taal.

Wij bieden
Een veelzijdige en uitdagende functie voor een young professional. Een functie met inhoud waarbinnen jouw kennis echt tot z’n recht komt. De standplaats van deze functie is Zwaag. Verder kun je rekenen op:
• Een prettige, informele en resultaatgerichte werksfeer met goede arbeidsvoorwaarden
• De CAO Technisch Installatiebedrijf is van toepassing. Daarin is onder andere opgenomen: 40-urige werkweek, 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen, 8% vakantiegeld
• Een goede pensioenregeling
• Alle ruimte voor inventiviteit en persoonlijke ontwikkeling.
• En natuurlijk enthousiaste collega’s!

Reageren
Bij interesse en/of vragen kun je contact opnemen met Lianne Spruijt, P&O.
Je sollicitatie kun je sturen naar Schouten Techniek t.a.v. Afdeling Personeelszaken, De Marowijne 47, 1689 AR Zwaag of solliciteer via deze link.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Algemeen

Storing?
Meld hier uw storing via het contactformulier(alleen op werkdagen!)
of bel +31(0)229-291562

Ga naar het formulier

Portals werknemers
Deze pagina is bestemd voor medewerkers van Schouten Techniek.
Werken bij Schouten
Stap in de toekomst!
Bekijk vacatures

Laatste nieuws

Nieuw Amsterdams Wonen

Wij hebben mogen meewerken aan Nieuw Amsterdams Wonen. Wij regelde hier de verwarming en koeling, sanitaire installaties en ventilatie.Het hele...

Lees meer
Inntel Hotel

In opdracht van Heddes Bouw hebben wij in 2 jaar tijd ruim 230 kamers gerenoveerd in het Inntel Hotel te...

Lees meer