T 0229 291 500

Monteur Ventilatietechniek

Werk jij graag met complexe duurzame technieken? En word je blij van een bedrijf waar stabiliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid de klok slaan? Is een job waarin iedere dag anders is echt jouw ding, en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Voor de afdeling Modulaire bouw zijn wij op zoek naar een Monteur ventilatietechniek.

De functie
Schouten Techniek heeft een nauwe samenwerking met Ursem Modulaire BouwSystemen in Wognum. Een aantal van onze medewerkers zijn standaard in deze hal aan de gang. Voor deze productiehal zijn wij op zoek naar een Monteur ventilatietechniek. In deze functie werk je in een aantrekkelijke omgeving aan modulair gebouwde woningen, hotelkamers en prefab badkamers.

Je houdt je in deze functie bezig met de montage van ventilatiekanalen en warmte terugwininstallaties, met als doel om samen met het team Modulair op locatie snel, kwalitatief hoogwaardig en duurzaam te kunnen bouwen aan een mooi eindproduct waar we trots op zijn.

Wie zoeken wij?
Om ons team in de hal te versterken zoeken we iemand die het fijn vind om lekker door te pakken. Je houdt ervan om mooie dingen te bouwen, en om dit te doen in een aantrekkelijk werkklimaat lijkt je helemaal top.

We stellen het op prijs als je het volgende mee brengt:
-MBO-2/3 werk- en denkniveau;
-je vind kwaliteit belangrijk en werkt dus netjes;
-je beheerst de Nederlandse taal.

Het bedrijf
Schouten Techniek is een innovatieve duizendpoot op het gebied van techniek, ondernemerschap én samenwerking. Wat in 1962 is opgestart door de gebroeders J. en P. Schouten, is uitgegroeid tot een zeer vooruitstrevende totaalinstallateur met ruim 230 werknemers. Alle technische disciplines binnen de installatietechniek worden binnen het bedrijf uitgevoerd in aansprekende projecten van ontwerp tot oplevering en beheer.

Wij bieden
Een veelzijdige en uitdagende functie voor een startende of meer doorgewinterde monteur. Een functie met inhoud waarbinnen jouw kennis echt tot z’n recht komt. De standplaats van deze functie is Wognum.

Verder kun je rekenen op:
-Een prettige, informele en resultaatgerichte werksfeer;
-Een vitaliteit- & sportcoach;
-De CAO Technisch Installatiebedrijf is van toepassing;
-25 vakantiedagen & 13 ADV-dagen;
-Een goede pensioenregeling;
-Alle ruimte voor inventiviteit en persoonlijke ontwikkeling;
-En natuurlijk enthousiaste collega’s!

Reageren
Ben je enthousiast, twijfel niet langer en solliciteer via deze link! Bij vragen kun je contact opnemen met Ronne Wierdsma, HR Manager.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Algemeen

Storing?
Meld hier uw storing via het contactformulier(alleen op werkdagen!)
of bel +31(0)229-291562

Ga naar het formulier

Portals werknemers
Deze pagina is bestemd voor medewerkers van Schouten Techniek.
Werken bij Schouten
Stap in de toekomst!
Bekijk vacatures

Laatste nieuws

Bouwvak vakantie 2021

Geachte klant,Ons bedrijf is wegens vakantie gesloten vanaf vrijdag 23 juli 14.00 uur tot en met zondag 20 augustus.Voor service...

Lees meer
Wij sponsoren Westfriezen ook volgend voetbaljaar weer!

zijn al jaren nauw betrokken bij de voetbal en handbal vereniging De Westfriezen in Zwaag.Op 26 juni 2021 heeft Schouten...

Lees meer