Zoek
Sluit dit zoekvak.
Nieuws

Opening nieuwe sportruimte 2024

In juni 2021 is Schouten Techniek gestart om het personeel de mogelijkheid te bieden dat men indien gewenst onder begeleiding van een vitaliteitscoach kon komen sporten.

 

Destijds werden deze trainingen met name in de avonduren gepland. Maar de mogelijkheid om intern te mogen sporten bleek een groot succes. De vitaliteitscoach werkte sinds de start als ZZP-er voor Schouten Techniek, maar kon in dienst treden toen de aanmeldingen van het personeel toenamen.

 

Jarenlang is er op de tweede etage getraind, in een deel van het kantoorpand dat nog leeg stond.

 

Al geruime tijd bestond de wens om er een meer professionele gym van te maken. Aangezien Schouten Techniek ook een showroom had die al enige tijd niet meer werd gebruikt, ontstond het idee om de sportruimte naar beneden te verhuizen. Er werden ideeën opgedaan door bij andere sportscholen op bezoek te gaan, nieuw materieel werd besteld en de ruimte werd ingericht.

 

Vanaf januari 2024 beschikt Schouten Techniek over een moderne sportruimte, waar onder begeleiding getraind kan worden.

 

Iedere collega van Schouten Techniek krijgt de gelegenheid om te komen sporten onder werktijd, want uiteindelijk is vitaliteit voor iedereen belangrijk en als wij hier samen in investeren, komt dit ook ten goede tijdens jouw werk. Er wordt altijd gestart met een individuele training en als de basis op orde is, stroom jij door naar een gezellige groep om samen met collega’s de grenzen te verleggen.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

Meer nieuws & updates

Opening nieuwe sportruimte 2024

Ed van der Grijspaarde – Projectleider TBO

Nieuwe ‘Werken bij Schouten Techniek’ website

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen bij Schouten Techniek

Arnold Gouw met pensioen

Silvia 12 ½ jaar in dienst