T 0229 291 500

Wat houdt De Voorsprong in ? Een introductie.

Sneller en met minder inspanning een flexibel, fris en duurzaam schoolgebouw. Dat is De Voorsprong; het schoolconcept dat door Heddes Bouw & Ontwikkeling samen met haar partners is ontwikkeld.

De Voorsprong is een integraal ontworpen onderwijs huisvesting voor een vaste prijs van € 850 per vierkante meter. De Voorsprong is geschikt voor primair onderwijs met mogelijkheden voor Brede Scholen of een Integraal Kind Centrum.

“Wij merken dat in de vraagstelling aan de markt voor onderwijshuisvesting vaak dezelfde wensen en eisen gesteld worden. Wij hebben onze kennis en ervaring gebruikt om de antwoorden op deze vragen te vertalen tot een compleet en integraal school concept. De Voorsprong is klaar voor gebruik en direct inzetbaar. Wij hebben de hoop dat er vanuit de markt meer vraag komt naar dit kant-en-klare concept”; aldus ontwikkelaar Boaz de Boer van Heddes Bouw & Ontwikkeling.

De Voorsprong wordt turnkey opgeleverd, volledig uitgerust en binnen de bouwtijd van een half jaar. De Voorsprong biedt als basis een complete school. Het is opgebouwd uit een modulair casco dat volledig bestaat uit kolommen, waardoor de indeling geheel door de opdrachtgever bepaald kan worden. De basis is uit te breiden met diverse pakketten met vooraf vastgestelde prijzen. Zo is de EnergiePrestatie te verbeteren tot een gebouw dat geen energie vraagt; daarmee wordt geld uitgespaard dat aan onderwijs kan worden besteed.

Ook het uitrustingsniveau kan worden verhoogd door bijvoorbeeld flexibele paneelwanden tussen lokalen of aluminium kozijnen. Hiervoor zijn 3 pakketten samengesteld met een vaste prijs. Deze pakketten zijn samengesteld met de kennis van het ontwerpen en realiseren van gebouwen voor primair onderwijs. Heddes heeft samen met Rudy Uytenhaak architecten, Pieters Bouwtechniek en Schouten Techniek een complete modulaire school ontworpen en stelt dit concept graag beschikbaar voor elke huisvestingsopgave.

De Voorsprong is verkrijgbaar in de 1-laagse en 2-laagse variant en uiterst geschikt voor nieuwbouw van gebouwen voor primair onderwijs. De afmetingen variëren tussen de circa 1000 en 2500m2. Door de korte bouwtijd is De Voorsprong juist geschikt voor vervanging van verouderde schoolgebouwen.

Op basis van een prestatie contract wordt het onderhoud van De Voorsprong volledig verzorgd door Heddes en Schouten voor een vaste prijs. Daarmee maakt Heddes met dit concept een complete modulaire school die in alle wensen en behoeften van het onderwijs voorziet.

Noot voor de redactie

www.voorsprong.nu Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V., Boaz de Boer, 0229-282400

Brochure: 

Meer nieuws van Schouten Techniek


19-08-2021
Gebouwbeveiliging = Klikken, kijken, weten!

Dat wil elke gebouwbeheerder wel. Daarom kiezen veel bedrijven, gemeenten...

Lees meer

19-08-2021
Gebouwbeveiliging begint bij vertrouwen

Gemeenten, scholen, bedrijven, instellingen: allemaal willen zij hun gebouwen optimaal...

Lees meer

24-07-2021
Coronavirus

Beste relatie, In de huidige toestand rondom het coronavirus zijn...

Lees meer

22-07-2021
Bouwvak vakantie 2021

Geachte klant,Ons bedrijf is wegens vakantie gesloten vanaf vrijdag 23...

Lees meer

06-07-2021
Wij sponsoren Westfriezen ook volgend voetbaljaar weer!

zijn al jaren nauw betrokken bij de voetbal en handbal...

Lees meer

18-09-2020
Nieuw Amsterdams Wonen

Wij hebben mogen meewerken aan Nieuw Amsterdams Wonen. Wij regelde...

Lees meer

06-07-2020
Inntel Hotel

In opdracht van Heddes Bouw hebben wij in 2 jaar...

Lees meer

10-06-2020
De eerste WP Centrumeiland

Het begin is er. De eerste WP Centrumeiland is gemonteerd!In...

Lees meer

26-05-2020
Covid 19 adviesdocument maatregelen technische installaties

Wij leven op dit moment in een ongekend vreemde situatie....

Lees meer

05-09-2019
Techniek Nederland maakt Klimaatakkoord uitvoerbaar en betaalbaar

Schouten Techniek heeft meegewerkt aan de totstandkoming van het Klimaatakkoord...

Lees meer