Over Schouten Techniek

Techniek stroomt door onze aderen

Hartstochtelijk over techniek

Een bevlogen en hecht familiebedrijf

Schouten Techniek is op én top techniek. Een partner in de bouw en ontwikkeling nodig? Wij staan voor je klaar. Op zoek naar de ware partner in jullie bouwteam? Alles is mogelijk. Wij leveren jou door en door techniek, van ontwerp tot technisch beheer en onderhoud.


Meer weten? 

0 +
Jaar ervaring
0 +
Medewerkers
0 +
Projecten
0 +
Tevreden klanten

Waar ons hart van vol stroomt

Samen bewust vooruit in onze ambitie en ontwikkeling

Schouten Techniek is voortdurend in beweging. Innovatie loopt als een rode draad door de historie van ons familiebedrijf. Deze innovatie gaat verder dan alleen vakinhoudelijk en uit zich ook in de vrijheid van oplossingen faciliteren. Dit inspireert onze mensen om vindingrijk, meer gemotiveerd en extra betrokken te zijn.

Momenteel werken we dagelijks met 250+ mensen aan én voor Schouten Techniek. We werken in teams, hebben oog voor elkaar en denken met elkaar mee om de mooiste projecten neer te zetten. We investeren breeduit in ontwikkeling, vitaliteit en onze focus op duurzaamheid is groter dan ooit.


Wij zijn stabiel, nuchter en vindingrijk. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en denken in baanbrekende oplossingen. Wij zijn dagelijks bezig met energie en altijd op de meest duurzame manier. Wij zijn één familie en delen samen één energieke passie. Samen zijn wij één en bouwen we aan een ijzersterk bedrijf maar altijd vanuit én met gevoel. Samen zijn wij Schouten Techniek.


Maak jij er jouw werk van? Word onderdeel van de Schouten familie.

CEO Schouten Techniek

“Wij gaan voor kwaliteit, denken mee en werken met passie en plezier aan ons vak”

Waar wij energie van krijgen

Onze projecten

OKU House Amsterdam

Bajeskwartier Amsterdam

Tijdelijke huisvesting Wormerland

Oekraïne huisvesting Assendelft

33 woningen Eemnes

Projectupdate Brede School Diemen