T 0229 291 500

Planontwikkelaar Technische Installaties t.b.v. Woningbouw

Ben jij toe aan een tweede of derde stap in je carrière?

Want zeg eens eerlijk: blijf je lekker fulltime werken of zou je liever deeltijd willen werken? Begint het 24/7 ‘aan staan’ je tegen te staan? Of het steeds laat thuis zijn? En voel je wel voldoende waardering voor jouw inzet en bijdragen?

Natuurlijk, ook bij Schouten Techniek knallen we lekker door. Maar wel met de nadruk op lekker. Want voor onze mensen is alles tiptop geregeld. Én we hebben schitterende klussen: duurzaam, uitdagend, innovatief en zeer gevarieerd.

Het personeelsverloop bij Schouten Techniek is niet voor niets nihil,
zelfs nu de banen in onze sector voor het oprapen liggen.

Dat komt doordat mensen bij ons een prettige balans vinden tussen werk en privé. Uiteindelijk is dat de sleutel tot succes, voor jou én voor ons. Want wie goed in zijn vel zit, gaat opgewekt en gemotiveerd naar zijn werk. Ook op deze manier geven wij invulling aan het begrip duurzaam. En ook dat bedoelen wij met onze slogan Het comfort van morgen.

Ben jij benieuwd wat dit precies inhoudt? Wil jij groeien in een organisatie waar óók naar je wordt geluisterd als het gaat om persoonlijke wensen en ontwikkeling? Wij zijn op zoek naar nieuwe toppers, waaronder een

Planontwikkelaar Technische Installaties t.b.v. Woningbouw

Nadat de klant in de schetsontwerpfase een beeld heeft gecreëerd van zijn bouwkundige- en installatietechnische wensen, is hij toe aan de volgende fase. De klant nodigt jou, als Technisch Planontwikkelaar, vervolgens uit om het plan verder te ontwikkelen. Jouw eerste taak is het scherpstellen van de klantvraag door de juiste vragen te stellen aan de opdrachtgever. In het vervolg zal je gezamenlijk met de klant de mogelijke installatieconcepten gaan bespreken en op hoofdlijnen uitwerken. Op basis van de kostenraming zal er een bouwteam overeenkomst worden opgesteld.

In het bouwteam zal je regelmatig overleg hebben met alle bouwpartners van opdrachtgever, aannemer tot leverancier. Waarna het voor de klant het ideale concept wordt uitgewerkt in een integraal ontwerp met de daarbij behorende marktconforme aanbieding. Voor de juiste advisering kan er gebruik worden gemaakt van onze deskundigen op het gebied van innovatie, engineering en kostprijsbepaling. Op basis van een aanbieding, kan er een aannemingsovereenkomst worden opgesteld. Bij opdracht dien je de taken over te dragen aan de projectleider van het uitvoeringsteam.

Spreekt dit je aan en beschik je over een HBO Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of bouwkunde diploma en ben je bereidt je verder te willen ontwikkelen in de installatietechniek? Solliciteer dan direct!

Solliciteren kan via deze link.

Of verspil je kostbare tijd niet aan een sollicitatiebrief, maar maak direct een afspraak met Lianne Spruijt via 0229 - 291 500. Gewoon een face to face gesprek met koffie. Je gevoel volgen en ambities uitspreken.

Om de overstap nog makkelijker te maken, is het bij ons mogelijk om meteen een vast dienstverband aan te gaan.

Zo doen wij dat. Tot snel!Algemeen

Storing?
Meld hier uw storing via het contactformulier(alleen op werkdagen!)
of bel +31(0)229-291562

Ga naar het formulier

Portals werknemers
Deze pagina is bestemd voor medewerkers van Schouten Techniek.
Werken bij Schouten
Stap in de toekomst!
Bekijk vacatures

Laatste nieuws

Kerstvakantie 2020

Beste relatie, Ook in dit gekke jaar bedankt Schouten Techniek haar relaties, en dus ook u, voor de samenwerking en...

Lees meer
Coronavirus

Beste relatie, In de huidige toestand rondom het coronavirus zijn ook wij genoodzaakt maatregelen te treffen. Er wordt voortdurend nagedacht...

Lees meer