Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oekraïne huisvesting Assendelft

“Trots op ons toegewijde team!”

Er werden 64 woningen, compleet met vloerverwarming en warmtepompboiler, opgeleverd in zes maanden tijd. Deze prestatie leverden wij in Assendelft samen met partner Ursem Modulaire Bouwsystemen. Wat is het geheim? “Slimme techniek, goede voorbereiding, maar vooral een topteam”, aldus projectleider Edward Forterie.

 

De opdrachtgever hiervoor was gemeente Zaanstad. Het gaat om 64 containerwoningen. Die zijn nog makkelijker te demonteren en te verplaatsen dan normale modulaire woningen, vertelt Edward. “Het zijn een soort zeecontainers, twee hoog opgestapeld. De enkele units zijn voor alleenstaanden en stellen, de dubbele units voor gezinnen.”

 

Hoog wooncomfort
De goed geïsoleerde containers werden woonklaar aangeleverd. Op locatie voltooide Schouten Techniek al het installatiewerk, van verwarming en elektra tot ventilatie en sanitair. Edward: “Ons team sloot de woningen aan op de warmtepompinstallaties die wij hier eerder al monteerden. De bewoners genieten straks van vloerverwarming en een warmtepompboiler voor direct heet water.”

 

Geoliede machine
Het project startte eind december 2022 en is begin juni 2023 opgeleverd. Dat betekende flink doorwerken, ook toen het vroor en sneeuwde. Edward is dan ook trots op zijn team. “Wij hebben met z’n allen echt laten zien waartoe wij in staat zijn. Wij werken als een geoliede machine.”

 

Wordt vervolgd
Vanaf de warmtepomp-opstelplaats hebben de mannen ook alvast leidingen uitgerold voor de toekomstige nieuwbouw van woningcorporatie Parteon. Ook dat project voert Schouten Techniek uit in samenwerking met Ursem Modulaire Bouwsystemen uit Wognum. Ons motto is efficiënt samenwerken en duurzaam vooruitkijken.

 

Wij gaan graag met je in gesprek

Meewerken aan onze projecten?

Waar wij trots op zijn

Meer projecten

Schouten Techniek ontwijkt netcongestie

Schouten Techniek en VHGM presenteren Triplet bodembron

Fort bij Aalsmeer

28 appartementen Kuin Opmeer

Belgischestraat – Zaandam

Jan Glijnisweg Heerhugowaard