Search
Close this search box.
Utiliteitsbouw

Project Leeghwaterbad Purmerend

Openhartoperatie zwembad geslaagd!

 

De technische man van het Leeghwaterbad in Purmerend had er slechte nachten van: de centrale regelkast moest worden vervangen. Dit is het zenuwcentrum van het hele badencomplex. Wij hebben de operatie succesvol uitgevoerd én alle installaties naadloos geïntegreerd in één overzichtelijk gebouwbeheersysteem.

 

Bij zo’n kritieke handeling is risicobeheersing net zo’n grote uitdaging als de techniek zelf. Vanwege de 24/7 monitoring van allerlei water- en luchtwaarden mogen de installaties maar korte tijd buiten bedrijf zijn. Daarnaast moesten we onze werkzaamheden per bad tussen de openingstijden door inplannen: het overzetten, testen en weer in bedrijf stellen. Een hele puzzel.

 

Samen met de mensen van het zwembad hebben we vooraf alle risico’s en randvoorwaarden in kaart gebracht en een plan de campagne opgesteld. We hebben de gelegenheid aangegrepen om ook alle gebouwinstallaties onder te brengen in het bestaande, online beheersysteem. Dit geeft extra gemak, overzicht en dus controle. Het team van medewerkers van het zwembad kan weer jarenlang vertrouwen op het systeem.

 

Teamwork waar wij trots op zijn!

Wij gaan graag met je in gesprek

Meewerken aan onze projecten?

Waar wij trots op zijn

Meer projecten

Belgischestraat – Zaandam

Jan Glijnisweg Heerhugowaard

Tramhalte Schagen

Techniekvleugel Martinus College

De Makroon Amsterdam

Modulaire tweekamerwoningen Oudesluis