T 0229 291 500

Projectleider Smart Building Solutions


Heb jij een goeie baan als Projectleider?
Het kan altijd beter!

Want zeg eens eerlijk: blijf je lekker fulltime werken of zou je liever deeltijd willen werken? Begint het 24/7 ‘aan staan’ je tegen te staan? Of het steeds laat thuis zijn? En voel je wel voldoende waardering voor jouw inzet en bijdragen?

Natuurlijk, ook bij Schouten Techniek knallen we lekker door. Maar wel met de nadruk op lekker. Want voor onze mensen is alles tiptop geregeld. Én we hebben schitterende klussen: duurzaam, uitdagend, innovatief en zeer gevarieerd.

Het personeelsverloop bij Schouten Techniek is niet voor niets nihil,
Zelfs nu de banen in onze sector voor het oprapen liggen.

Dat komt doordat mensen bij ons een prettige balans vinden tussen werk en privé. Uiteindelijk is dat de sleutel tot succes, voor jou én voor ons. Want wie goed in zijn vel zit, gaat opgewekt en gemotiveerd naar zijn werk. Ook op deze manier geven wij invulling aan het begrip duurzaam. En ook dat bedoelen wij met onze slogan Het comfort van morgen.

Ben jij benieuwd wat dit precies inhoudt? Wil jij groeien in een organisatie waar óók naar je wordt geluisterd als het gaat om persoonlijke wensen en ontwikkeling? Wij zijn op zoek naar nieuwe toppers, waaronder een

Projectleider

Als projectleider Smart Building Solutions houd je jezelf bezig met de uitvoering van beveiligings- en regeltechnische projecten. Je geeft leiding aan de buitendienstmedewerkers en houdt daarmee rekening met technische en organisatorische aspecten. Als projectleider ben je de spin in het web tussen de binnen- en de buitendienst. Enerzijds overleg je met de binnendienst over de stand van de werkvoorbereiding en bewaak je de invulling van de monteursplanning. Anderzijds zorg je voor de juiste coördinatie tussen Smart Building Solutions en de andere afdelingen van Schouten Techniek, onderaannemers en andere externe partijen.

Jouw taken zijn onder andere:
* Zorgen voor de juiste personele bezetting in de buitendienst, eventuele inleenkrachten en onderaanneming. Hierbij zorg je voor een efficiënte inzet van personeel. Je ziet er op toe dat voorschriften, richtlijnen en procedures op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu alsmede veiligheid en de specifieke bedrijfsvoorschriften nageleefd worden.
* Je zorgt er voor dat je weet wat er op de bouw speelt en je houdt de opdrachtgever op de hoogte. Ook controleer je de uitgevoerde werkzaamheden.
* Het opstellen van projectprognoses en deze bespreken met Hoofd Smart Building en Solutions.
* Je zorgt voor een goede afstemming met de werkvoorbereiders.
* Bewaken van de realisatie ten opzichte van de begroting, controleren van de voortgang en het bewaken van de planning. Je ziet er op toe dat de uitvoering van de projectadministratie juist is.
* Je signaleert afwijkingen tijdens de uitvoering van een projecten.
* Je levert de projecten op en bent verantwoordelijk voor het meerwerk.
* Je draagt zorg voor de overdracht van het project naar de serviceorganisatie.

Het profiel
Je hebt de volgende diploma's, competenties en ervaring:
* Je hebt een afgeronde technische vakopleiding op MBO- of HBO-niveau.
* Je voelt jezelf eigenaar van de projecten die jij begeleidt.
* Je denkt in mogelijkheden; het glas is bij jou halfvol en je bent oplossingsgericht.
* Je communiceert helder en transparant; door jouw communicatie weet je het team te motiveren en samen te laten werken om het beste resultaat te behalen.
* Je hebt affiniteit met het zoeken naar inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen.
* Je bent flexibel; in staat om goed te kunnen schakelen tussen de diverse aandachtsgebieden.
* Je bent proactief.
* Je kunt goed zowel zelfstandig als in teamverband werken en je bent stressbestendig.
Solliciteren kan via deze link.

Of verspil je kostbare tijd niet aan een sollicitatiebrief, maar maak direct een afspraak met Lianne Spruijt via 0229 - 291 500. Gewoon een face to face gesprek met koffie. Je gevoel volgen en ambities uitspreken. Om de overstap nog makkelijker te maken, is het bij ons mogelijk om meteen een vast dienstverband aan te gaan.

Zo doen wij dat. Tot snel!

Algemeen

Storing?
Meld hier uw storing via het contactformulier(alleen op werkdagen!)
of bel +31(0)229-291562

Ga naar het formulier

Portals werknemers
Deze pagina is bestemd voor medewerkers van Schouten Techniek.
Werken bij Schouten
Stap in de toekomst!
Bekijk vacatures

Laatste nieuws

Coronavirus

Beste relatie, In de huidige toestand rondom het coronavirus zijn ook wij genoodzaakt maatregelen te treffen. Er wordt voortdurend nagedacht...

Lees meer
Techniek Nederland maakt Klimaatakkoord uitvoerbaar en betaalbaar

Schouten Techniek heeft meegewerkt aan de totstandkoming van het Klimaatakkoord door haar inzichten en kennis te delen. Middels het mee...

Lees meer