T 0229 291 500

Projectleider Utiliteit

Heb jij een goeie baan als projectleider?
Het kan altijd beter!


Want zeg eens eerlijk: blijf je lekker fulltime werken of zou je liever deeltijd willen werken? Begint het 24/7 ‘aan staan’ je tegen te staan? Of het steeds laat thuis zijn? En voel je wel voldoende waardering voor jouw inzet en bijdragen?

Natuurlijk, ook bij Schouten Techniek knallen we lekker door. Maar wel met de nadruk op lekker. Want voor onze mensen is alles tiptop geregeld. Én we hebben schitterende klussen: duurzaam, uitdagend, innovatief en zeer gevarieerd.

Het personeelsverloop bij Schouten Techniek is niet voor niets nihil,
zelfs nu de banen in onze sector voor het oprapen liggen.

Dat komt doordat mensen bij ons een prettige balans vinden tussen werk en privé. Uiteindelijk is dat de sleutel tot succes, voor jou én voor ons. Want wie goed in zijn vel zit, gaat opgewekt en gemotiveerd naar zijn werk.

Ook op deze manier geven wij invulling aan het begrip duurzaam. En ook dat bedoelen wij met onze slogan Het comfort van morgen.
Ben jij benieuwd wat dit precies inhoudt? Wil jij groeien in een organisatie waar óók naar je wordt geluisterd als het gaat om persoonlijke wensen en ontwikkeling? Wij zijn op zoek naar nieuwe toppers, waaronder een

Projectleider Utiliteit

Je bent verantwoordelijk voor de projectleiding van nieuwe en complexe projecten. Het betreft projecten variërend in omvang van 1 tot 6 miljoen euro. Als Projectleider richt jij je op de totale projectcoördinatie. Je overziet de technische, financiële en organisatorische aspecten en ook de commerciële aspecten van de projecten.

Jouw taken zijn onder andere:
* Bewaken van de realisatie ten opzichte van de begroting, controleren van de voortgang en het bewaken van de planning. Je ziet er op toe dat de uitvoering van de projectadministratie juist is.
* Analyseren, bewerken en beoordelen van technische gegevens.
* Zorgen voor detailplanning, tekeningen en overige technische specificaties. Je ziet er op toe dat deze gegevens up-to-date gehouden worden.
* Aansturen van een team van Engineers, Werkvoorbereiders en Tekenaars.
* Zorgen voor de juiste personele bezetting, eventuele inleenkrachten en onderaanneming. Hierbij zorg je voor een efficiënte inzet van personeel. Je ziet er op toe dat voorschriften, richtlijnen en procedures op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu alsmede veiligheid en de specifieke bedrijfsvoorschriften nageleefd worden.
* Regelmatig bezoeken van de projecten waarbij je op de bouw overlegt met de Uitvoerder en de Monteurs. Je zorgt er voor dat je weet wat er op de bouw speelt en je houdt de opdrachtgever op de hoogte.
* Toezien op de inzet van materieel en gebruik van materialen. Je bewaakt dat dit efficiënt ingezet cq gebruikt wordt.
* Bijwonen van werk- en bouwvergaderingen.
* Uitvoeren van personele taken zoals: selectie, functioneringsgesprekken, opleiding, beloning, facilitaire zaken.

Solliciteren kan via deze link.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Algemeen

Storing?
Meld hier uw storing via het contactformulier(alleen op werkdagen!)
of bel +31(0)229-291562

Ga naar het formulier

Inlog uren app
Klik hier voor de Schouten uren App
Werken bij Schouten
Stap in de toekomst!
Bekijk vacatures

Laatste nieuws

Sportnieuws Geert Schipper

Schouten Techniek heeft als eindejaarschenking een bedrag van € 5.000 euro beschikbaar gesteld voor Geert Schipper. De triatleet is druk...

Lees meer
46 jaar in dienst!

Schouten Techniek had afgelopen vrijdag 29 maart iets bijzonders te vieren! Onze magazijnmeester Johan had namelijk na 46 dienstjaren zijn...

Lees meer