T 0229 291 500

ServicetechnicusHeb jij een goeie baan als Servicetechnicus?
Het kan altijd beter!

Bij Schouten Techniek knallen we lekker door. Maar wel met de nadruk op lekker. Want voor onze mensen is alles tiptop geregeld. Én we hebben schitterende klussen: duurzaam, uitdagend, innovatief en zeer gevarieerd.


Het personeelsverloop bij Schouten Techniek is niet voor niets nihil,
zelfs nu de banen in onze sector voor het oprapen liggen.

Dat komt doordat mensen bij ons een prettige balans vinden tussen werk en privé. Uiteindelijk is dat de sleutel tot succes, voor jou én voor ons. Want wie goed in zijn vel zit, gaat opgewekt en gemotiveerd naar zijn werk. Ook op deze manier geven wij invulling aan het begrip duurzaam. En ook dat bedoelen wij met onze slogan Het comfort van morgen.

Ben jij benieuwd wat dit precies inhoudt? Wil jij groeien in een organisatie waar óók naar je wordt geluisterd als het gaat om persoonlijke wensen en ontwikkeling? Wij zijn op zoek naar nieuwe toppers, waaronder een

Servicetechnicus

Als servicetechnicus ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud en het verhelpen van storingen aan utilitaire verwarmings- en koelinstallaties, airconditioning, DDC-regelinstallaties en luchtbehandelingsinstallaties. Daarnaast stel je rapportages op over het uitgevoerde werk en houd je de daarbij benodigde administratie bij.

• Als basis heb je een opleiding VMBO servicemonteur verwarmingstechniek of installatietechniek niveau 3-4 succesvol gevolgd, eventueel aangevuld met vakgerichte opleidingen op het gebied van service en onderhoud.
• Je hebt bij voorkeur vakgerichte trainingen/cursussen op het gebied van meet- en regeltechniek en elektrotechniek gevolgd of bent hiermee bezig.
• Je bent in het bezit van een STEK- en/of Scios-certificaat of bent bereid deze opleidingen te volgen.
• Het bezit van VCA-1 is een pre.
• Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen het vakgebied.
• Je bent gericht op vlotte en efficiënte service aan je klanten. Je kunt presteren onder druk, bent flexibel, communicatief vaardig en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Geïnteresseerd? Solliciteer via deze link of bel met Lianne Spruijt via 0229- 291 500

Om de overstap nog makkelijker te maken, is het bij ons mogelijk om meteen een vast dienstverband aan te gaan.
Zo doen wij dat. Tot snel!

Algemeen

Storing?
Meld hier uw storing via het contactformulier(alleen op werkdagen!)
of bel +31(0)229-291562

Ga naar het formulier

Portals werknemers
Deze pagina is bestemd voor medewerkers van Schouten Techniek.
Werken bij Schouten
Stap in de toekomst!
Bekijk vacatures

Laatste nieuws

Coronavirus

Beste relatie, In de huidige toestand rondom het coronavirus zijn ook wij genoodzaakt maatregelen te treffen. Er wordt voortdurend nagedacht...

Lees meer
Nieuw Amsterdams Wonen

Wij hebben mogen meewerken aan Nieuw Amsterdams Wonen. Wij regelde hier de verwarming en koeling, sanitaire installaties en ventilatie.Het hele...

Lees meer