T 0229 291 500

BIM met Schouten Techniek - Samen profiteren van voorspong

Samenwerken in BIM (Building Information Modeling) is de toekomst. Deze manier van bouwen leidt tot sterk verbeterde resultaten, zowel bouwtechnisch als financieel. Schouten Techniek loopt hierin voorop en is voortdurend op zoek naar nieuwe partners.

In een BIM-project staat een virtueel 3D-model van het gebouw centraal. Hierin werken alle betrokken ketenpartners tegelijkertijd samen: architect, constructeur, installateur, aannemer én de opdrachtgever/beheerder. Door volledige uitwerking vóór de bouwstart komen knelpunten vroegtijdig aan het licht en worden deze vooraf in samenspraak opgelost.

Voordelen van BIM:

  1. Hogere bouwkwaliteit
  2. Efficiëntere processen
  3. Minder (faal)kosten 
  4. Nóg hogere klanttevredenheid 

Sterkere positie, meer werk
De integrale aanpak vanaf de allereerste fase werpt zijn vruchten af. Uiteindelijk levert dit de betrokken partijen een sterkere marktpositie en meer werk op. Het aantal BIM-projecten groeit dan ook sterk. 

Lees er meer over in onze BIM folder:    

Word ook partner

Gelooft u ook in meer resultaat door samenwerking en voorsprong? Dan nodigt Schouten Techniek u uit om partner te worden. Wij delen onze kennis graag en bieden u unieke extra mogelijkheden.

Bel 0229 - 291 500 of mail naar bim@schoutentechniek.nl

en laat u vrijblijvend informeren over BIM, onze plannen en uw voordelen.


Algemeen

Storing?
Meld hier uw storing via het contactformulier(alleen op werkdagen!)
of bel +31(0)229-291562

Ga naar het formulier

Portals werknemers
Deze pagina is bestemd voor medewerkers van Schouten Techniek.
Werken bij Schouten
Stap in de toekomst!
Bekijk vacatures

Laatste nieuws

Koningsdag 2021

Geachte klant,Ons bedrijf is vanwege Koningsdag gesloten op maandag 26 april en dinsdag 27 april 2021.Voor service werkzaamheden zijn wij...

Lees meer
Coronavirus

Beste relatie, In de huidige toestand rondom het coronavirus zijn ook wij genoodzaakt maatregelen te treffen. Er wordt voortdurend nagedacht...

Lees meer