T 0229 291 500

Werken met Schouten Techniek - Samen de beste prestaties leveren

Schouten Techniek kan alle denkbare rollen binnen een bouwtraject vervullen, van adviseur tot onderaannemer en bouwteamlid. We beheersen bovendien de nieuwste werkmethoden, waaronder Lean bouwen en de BIM methodiek.

Opdrachtgevers en partners bieden wij altijd de meest optimale oplossing. Dat wil zeggen: maximale kwaliteit en comfort, minimale energiebehoefte. Schouten Techniek past daartoe het volledige scala aan installatiespecialismen toe in elke sector:

  • Woningbouw
  • Utiliteit  
  • Modulaire bouw  
  • Technisch beheer en onderhoud

Actuele kennis

Hoe eerder wij bij een nieuw- of verbouwtraject worden betrokken, hoe beter gebruik gemaakt kan worden van onze specifieke kennis. Kennis door jarenlange ervaring, maar ook door constante bijscholing en het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen.

Eén vast aanspreekpunt

Heldere communicatie is van cruciaal belang. Opdrachtgevers krijgen bij Schouten Techniek daarom te maken met slechts één vast aanspreekpunt. Via hem of haar wordt het gehele traject intern aangestuurd. Dat geldt óók de bouw zelf. De samenwerking tussen alle disciplines onder één dak leidt tot snelle afstemming en scheelt de opdrachtgever regelwerk, tijd en stress. 

Ketensamenwerking

Schouten Techniek is zeer actief in ketensamenwerking. Door met en van elkaar te leren, kunnen we samen het beste antwoord geven op de voortdurend veranderende vraag van opdrachtgevers en eindgebruikers. Onze flinke schare trouwe klanten bewijst dat het werkt.

Lean

Bouwen volgens de Lean-methode betekent ongekende tijdwinst, met alle gunstige financiële gevolgen van dien. Daarnaast verhoogt het de bouwkwaliteit én, zo weten wij uit ervaring, het werkplezier. www.leanbouwen.nl

BIM

Schouten Techniek is volledig bekend met BIM (Bouw Informatie Model). 
Meer weten? Download hier onze BIM-brochure:   

Snagstream

Om samen met onze bouwpartners effectief af te rekenen met afwijkingen en uitdagingen tijdens het bouwproces, werken wij met de app Snagstream.

Meer informatie (Pdf): 

Algemeen

Storing?
Meld hier uw storing via het contactformulier(alleen op werkdagen!)
of bel +31(0)229-291562

Ga naar het formulier

Portals werknemers
Deze pagina is bestemd voor medewerkers van Schouten Techniek.
Werken bij Schouten
Stap in de toekomst!
Bekijk vacatures

Laatste nieuws

Bouwvak vakantie 2021

Geachte klant,Ons bedrijf is wegens vakantie gesloten vanaf vrijdag 23 juli 14.00 uur tot en met zondag 20 augustus.Voor service...

Lees meer
Wij sponsoren Westfriezen ook volgend voetbaljaar weer!

zijn al jaren nauw betrokken bij de voetbal en handbal vereniging De Westfriezen in Zwaag.Op 26 juni 2021 heeft Schouten...

Lees meer