T 0229 291 500

Werkvoorbereider sanitairtechniek

Wil jij graag zonder files naar je werk? En word je blij van een bedrijf waar stabiliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid de klok slaan? Is het zorg dragen voor een strakke werkvoorbereiding echt jouw ding, en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Voor de afdelingen Modulaire bouw zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider Sanitairtechniek.

De functie
Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de engineering en het uitwerken van sanitaire installaties van projecten in de productiehal van onze partner. Deze partner bouwt industriële module woningen en prefab badkamer modules in een productiehal te Wognum.

Schouten Techniek ontwikkelt duurzame energie concepten die als toegevoegde waarde worden toegepast in de modulaire bouw; centraal of decentraal per woning Je werkt nauw samen met een team Modelleurs, waarin alle technische disciplines vertegenwoordigd zijn. Samen met dit team werk je de totale installaties uit van technisch ontwerp tot uitvoeringstekening en begeleid je de bestellingen en leveringen in de productiehal.

Je ontwerpt en verwerkt de installatie in het BIM model van het project. Je analyseert de tekeningen met betrekking tot knelpunten in de uitvoering van een project. Je uitgangspunten zijn een bestek, bouwteam en technische omschrijving.

Wie zoeken wij?
Als Werkvoorbereider ben je een belangrijke spin in het web. Je bent in staat om een coördinerende rol binnen het team op je te nemen. Jouw inzet en zorgvuldigheid dragen bij aan het resultaat van het projectteam. Je past het best bij Schouten Techniek als mensen je omschrijven als recht door zee, en een aanpakker.

We stellen het op prijs als je verder het volgende mee brengt:
• MBO-4 werk- en denkniveau;
• Opleiding op gebied van Werktuigbouw, Middelbare Installatie Techniek;
• Kennis van BIM Revit;
• Opleiding richting werkvoorbereider en/of ervaring in installatietechniek;
• je beheerst de Nederlandse taal.

Het bedrijf
Schouten Techniek is een innovatieve duizendpoot op het gebied van techniek, ondernemerschap én samenwerking. Wat in 1962 is opgestart door de gebroeders J. en P. Schouten, is uitgegroeid tot een zeer vooruitstrevende totaalinstallateur met ruim 230 werknemers. Alle technische disciplines binnen de installatietechniek worden binnen het bedrijf uitgevoerd in aansprekende projecten van ontwerp tot oplevering en beheer.

Wij bieden
Een veelzijdige en uitdagende functie voor een (young) professional. Een functie met inhoud waarbinnen jouw kennis echt tot z’n recht komt. De standplaats van deze functie is Zwaag.

Verder kun je rekenen op:
• Een prettige, informele en resultaatgerichte werksfeer met goede arbeidsvoorwaarden
• De CAO Technisch Installatiebedrijf is van toepassing; 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen
• Een goede pensioenregeling, met ruime werkgeversbijdrage
• Iedere dag vers fruit in de kantine;
• Een sport- en vitaliteitcoach;
• Alle ruimte voor inventiviteit en persoonlijke ontwikkeling.
• En natuurlijk enthousiaste collega’s!

Reageren
Ben je enthousiast, twijfel niet langer en solliciteer via deze link! Bij vragen kun je contact opnemen met Ronne Wierdsma, HR Manager.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Algemeen

Storing?
Meld hier uw storing via het contactformulier(alleen op werkdagen!)
of bel +31(0)229-291562

Ga naar het formulier

Portals werknemers
Deze pagina is bestemd voor medewerkers van Schouten Techniek.
Werken bij Schouten
Stap in de toekomst!
Bekijk vacatures

Laatste nieuws

Bouwvak vakantie 2021

Geachte klant,Ons bedrijf is wegens vakantie gesloten vanaf vrijdag 23 juli 14.00 uur tot en met zondag 20 augustus.Voor service...

Lees meer
Wij sponsoren Westfriezen ook volgend voetbaljaar weer!

zijn al jaren nauw betrokken bij de voetbal en handbal vereniging De Westfriezen in Zwaag.Op 26 juni 2021 heeft Schouten...

Lees meer