T 0229 291 500

Werkvoorbereider / Software Engineer / Regeltechneut

BIJ REGELTECHNIEK KOMT ALLES SAMEN!

De Regeltechnische afdeling van Schouten Techniek is letterlijk en figuurlijk dynamisch. Het team is in alle facetten van een project betrokken is.
Het uiteindelijke doel? Het comfort van een gebouw optimaliseren met een zo minimaal mogelijk energieverbruik.
Daarvoor moet jij, de Regeltechneut, ten eerste weten hoe ieder onderdeel van een klimaatinstallatie werkt. Ten tweede is elektrotechniek nodig om sensoren, pompen, kleppen en andere componenten te verbinden met de centrale regelcomputer. Tot slot moet er software gemaakt worden die de installatie de beoogde werking geeft, maar die ook gebruikt kan worden om op afstand een installatie te kunnen bedienen en beheren.

Vind je het dus interessant op het grensgebied tussen werktuigbouwkunde, elektrotechniek en ICT? Dan is de Regeltechniek jouw vakgebied!

Ben jij:
· (Bijna) afgestudeerd op HBO- of WO-niveau, bij voorkeur richting installatietechniek of energietechniek?
· Op zoek naar een super afwisselende baan?

Wij zouden graag een kop koffie met je drinken om met je te sparren over de functie Werkvoorbereider / Software Engineer.

Interesse? Laat je naam, telefoonnummer en CV achter via deze link en wij nemen contact met je op!

Algemeen

Laatste nieuws

Duurzame aanbieder

Schouten Techniek is aangesloten bij de Duurzame aanbieder. Wat de voordelen zijn van een Duurzame aanbieder? In dit filmpje legt...

Lees meer
Het hele dak ligt vol

Ons kantoorpand was al erg bijzonder en energiezuinig én is nu nog duurzamer geworden door het plaatsen van 252 PV-panelen...

Lees meer