Zoek
Sluit dit zoekvak.
Nieuws

Afscheid particuliere contracten

Schouten Techniek neemt afscheid van particuliere contracten

 

Wie een doel heeft, moet duidelijke keuzes durven maken. Dat geldt ook voor Schouten Techniek. Na een zorgvuldige afweging beëindigen wij alle service-abonnementen van particuliere klanten. Eind februari 2023 ontvingen zij hierover een brief. Wij laten hen natuurlijk niet in de kou staan: ESNW uit Alkmaar staat voor hen klaar.

 

De brief viel bij 3.600 adressen op de mat. Hierop kregen wij gelukkig slechts een handvol reacties. De meest gestelde vraag was per wanneer mensen kunnen overstappen. Dat kan per direct, het nieuwe contract gaat in vanaf de einddatum van het contract met Schouten Techniek. Sommige klanten reageerden om ons te bedanken voor alle jaren die wij voor hen klaarstonden.

 

Zachte landing bij ESNW

Onze particuliere klanten kunnen overstappen naar ESNW uit Alkmaar. Hierover hebben wij goede afspraken met ESNW gemaakt. Zij zijn gespecialiseerd in de consumentenmarkt en hanteren dezelfde hoge kwaliteitsnormen als wij. Uiteraard is iedereen ook vrij om een andere servicepartij te kiezen.

 

Waarom deze keuze?

Schouten Techniek richt zich vanaf nu volledig op de zakelijke markt. Wij komen nog wel bij particulieren over de vloer, maar niet meer vanuit rechtstreekse abonnementen.

 

Tevreden en dankbaar

Wij zijn blij dat wij in ESNW een fijne, erkende partner hebben gevonden die onze particuliere klanten graag verwelkomt. Tot slot bedanken wij onze particuliere klanten voor hun vertrouwen en onze vaak jarenlange relatie!

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

Meer nieuws & updates

nominatie Schouten Techniek

Schouten Techniek is genomineerd voor ‘Installatiebedrijf van het Jaar’

Opening nieuwe sportruimte 2024

Ed van der Grijspaarde – Projectleider TBO

Nieuwe ‘Werken bij Schouten Techniek’ website

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen bij Schouten Techniek

Arnold Gouw met pensioen