Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Nieuws

GOUDEN FAMILIEDAG: VOOR EN DOOR ELKAAR!

Het werd weer eens bevestigd: ons team is een familie. Maar liefst 600 gasten bezochten onze Schouten Techniek Familiedag. De originele invulling zorgde voor verwondering en plezier bij jong en oud. “Hier wordt nog lang over nagepraat!”

In en om het bedrijfspand in Zwaag heerste een heuse festivalsfeer. Technici gaven interactieve demonstraties, onder meer over domotica en beveiligingscamera’s. Kinderen konden een echte lamp fabriceren en een zenuwspiraal maken. In de unit van Ursem Modulaire Bouwsystemen ontdekten bezoekers met een VR-bril de weggewerkte installaties. Heerlijk eten, drinken en een dj maakten het feest compleet.

Geweldig evenement

Binnen kregen bezoekers een rondleiding langs allerlei afdelingen. Medewerkers gaven uitleg via vooraf opgenomen filmpjes. Tegelijkertijd was de route een speurtocht met vragen. “We hebben met z’n allen een geweldig evenement neergezet”, vertelt de feestcommissie. “Uiteindelijk stonden er vele activiteiten, waaronder een zelfgemaakte technieksjoelbak en een levensgrote zenuwspiraal. En Annika Kerckhaert, dochter van onze algemeen directeur, gaf een spetterend optreden.”

Mysterieus bezoek

Aan het einde van de middag trok mysterieus bezoek de aandacht. De beroemde Stig uit Top Gear! Uiteraard had hij veel aandacht voor de racewagen van Dirk Schouten, die meerijdt in de Porsche Carrera Cup Benelux. Maar hij kwam voor iets anders: Coos Schouten uitdagen voor een wedstrijd sim-racen! “Helaas net verloren”, reageerde Coos. “Maar achteraf kan ik het wel hebben.” Na de race bleek dat Bram, een van zijn zoons, The Stig was.

Echt familiebedrijf

Het idee voor de familiedag ontstond na de Open Energiedag 2023 en Kom Binnen Bij Bedrijvendag 2024. Monique: “Collega’s presenteerden Schouten Techniek vol trots en enthousiasme. Er volgden zulke goede reacties dat familieleden ook nieuwsgierig werden. Zaterdag viel alles opnieuw op z’n plek. De meesten bleven veel langer dan ze verwachtten. Topmiddag dus, voor en door elkaar. Ook dát maakt ons een echt familiebedrijf!”

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

Meer nieuws & updates

Off-grid met Coos Schouten

Installatiebedrijf van het Jaar 2024

GOUDEN FAMILIEDAG: VOOR EN DOOR ELKAAR!

Project Bavodorp – Hoge klanttevredenheid

Nico Schouten

50-jarig dienstverband Nico Schouten

nominatie Schouten Techniek

Schouten Techniek is genomineerd voor ‘Installatiebedrijf van het Jaar’