Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Nieuws

Installatiebedrijf van het Jaar 2024

Schouten Techniek uitgeroepen tot Installatiebedrijf van het Jaar 2024!

 

Wat een fantastisch nieuws! Schouten Techniek is uitgeroepen tot Installatiebedrijf van het jaar 2024! Deze titel kregen wij toegekend in een bomvolle Expo Houten.

 

De vakjury van organisator Henk & Fred gaf aan dat het onderdeel innovatie & techniek de doorslag gaf: “Schouten Techniek durft echt zijn nek uit te steken.”

 

Juist deze woorden geven de uitverkiezing extra glans. Het is namelijk precies waar wij vol op inzetten: kansen creëren door grenzen te verleggen. Super dat een brancheorganisatie dit ook ziet en erkent!

 

Ter illustratie noemde de vakjury onze zelf ontwikkelde duurzame technieken en onze bonus-malusregelingen met opdrachtgevers. ‘Schouten Techniek is echt een voorbeeld en een koploper in de branche’, luidde het eindoordeel.

 

De prijs werd overhandigd door de winnaar van vorig jaar, DWT installatiegroep BV uit Goes. De andere genomineerden in de categorie 25 of meer medewerkers waren Van der Sluis Technische Bedrijven uit Genemuiden en Van Delft Groep uit Nieuwkuijk. Unica uit Amsterdam ging er in deze categorie vandoor met de publieksprijs.

 

We vieren onze teamprestatie binnenkort met alle 250 medewerkers plus inleners, want als team hebben wij deze titel verdiend! Ook bedanken wij iedereen die bijdraagt aan het succes van Schouten Techniek: partners, leveranciers en natuurlijk de opdrachtgevers.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

Meer nieuws & updates

Off-grid met Coos Schouten

Installatiebedrijf van het Jaar 2024

GOUDEN FAMILIEDAG: VOOR EN DOOR ELKAAR!

Project Bavodorp – Hoge klanttevredenheid

Nico Schouten

50-jarig dienstverband Nico Schouten

nominatie Schouten Techniek

Schouten Techniek is genomineerd voor ‘Installatiebedrijf van het Jaar’