Zoek
Sluit dit zoekvak.
Nieuws

Vijverstate Avenhorn

Project Vijverstate is het eerste WKO project waar Schouten Techniek een open-bron-toepassing heeft gerealiseerd. Hier zijn 68 appartementen aangesloten op de eerste generatie Itho Daalderop warmtepompen.

 

Nu circa 17 jaar later hebben wij nog steeds een instandhoudingsovereenkomst met deze opdrachtgever. Wij ontzorgen de bewoners bij storingen aan de WKO installatie, maar ook met vervangingen en technische aanpassingen, om de installatie zo energetisch en duurzaam mogelijk te laten presteren.

 

Tijdens een recent kwartaaloverleg met het bestuur kwam ter sprake dat er maandelijks “eten dichtbij huis” georganiseerd wordt in de gemeenschappelijke ruimte voor de bewoners. Dit houdt in dat bewoners kunnen aansluiten bij een gezamenlijk diner. Schouten Techniek vindt dit een fantastisch initiatief. Met name de sociale betrokkenheid en de verbinding van de ouderen spreekt ons aan. Daarom hebben wij besloten om eenmalig “eten dichtbij huis” te sponsoren.

 

Voorafgaand aan dit diner hebben Martin Benning van Schouten Techniek en Raymond Nijenhuis van IthoDaalderop de handen ineen geslagen en de bewoners geïnformeerd over de werking van hun warmtepomp installatie en de techniek daarachter. Schouten Techniek, Itho Daalderop en de bewoners kijken terug op een geslaagde avond!

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

Meer nieuws & updates

nominatie Schouten Techniek

Schouten Techniek is genomineerd voor ‘Installatiebedrijf van het Jaar’

Opening nieuwe sportruimte 2024

Ed van der Grijspaarde – Projectleider TBO

Nieuwe ‘Werken bij Schouten Techniek’ website

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen bij Schouten Techniek

Arnold Gouw met pensioen