Search
Close this search box.
Medewerker aan het woord

Sanne van Gelder – Servicemonteur Technische beheer/ onderhoud

”Het technisch en duurzaam innoveren spreekt mij erg aan. – Sanne van Gelder”

 

Op 1 december 2018 startte ik bij Schouten Techniek als zij-instromer. Hiervoor werkte ik 17 jaar bij een printerfabrikant. De installatiesector was mij totaal onbekend, maar al snel ontdekte ik dat veel mensen hier werkend leren.

Het leven van een servicemonteur is geen dag hetzelfde. Toch hebben alle dagen iets met elkaar gemeen: ze brengen steeds weer nieuwe uitdagingen op je pad.

 

Mijn werk speelt zich voornamelijk af bij particuliere klanten. Ik pleeg onderhoud aan hun verwarmings- installaties, verhelp storingen en voer reparaties uit. Brander schoonmaken, pakkingen vervangen, gasdichtheid checken, expansievat controleren, waterdruk weer op peil brengen, waterafvoer reinigen, kwaliteit van verbranding meten en afstellen… En stoken maar weer!

’s Middags kijk ik op mijn tablet wat er voor de volgende dag op de planning staat. De benodigde spullen haal ik vaak alvast op in Zwaag, dat geeft mij rust. En ik bepaal hoe laat ik ’s morgens vertrekken moet. Ik sta liever iets eerder op dan dat ik vijf minuten te laat aanbel.

 

Waarom is jouw werk belangrijk voor Schouten?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud en het verhelpen van storingen aan utilitaire verwarmings- en koelinstallaties, airconditioning, DDC-regelinstallaties en luchtbehandelingsinstallaties. We werken graag aan nieuwe technieken met moderne materialen. Zo wordt er gewerkt met hybride warmte opwekinstallaties en WKO installaties.

Als Servicemonteur dien je zeer zelfstandig te kunnen werken. Je bent communicatief vaardig, en stemt af met de klant en je collega’s waar nodig. Je beseft je dat jij het visitekaartje van Schouten Techniek bent bij de klant.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

Meer nieuws & updates

Project Bavodorp – Hoge klanttevredenheid

Nico Schouten

50-jarig dienstverband Nico Schouten

nominatie Schouten Techniek

Schouten Techniek is genomineerd voor ‘Installatiebedrijf van het Jaar’

Opening nieuwe sportruimte 2024

Ed van der Grijspaarde – Projectleider TBO

Nieuwe ‘Werken bij Schouten Techniek’ website