Search
Close this search box.
Nieuws

Project Bavodorp – Hoge klanttevredenheid

Hoge klantwaardering is kroon op co-makerschip

 

De bewoners van Bavodorp in Haarlem beoordelen de renovatie van hun woning met een 7,8. Een zeer hoog gemiddelde. Daar mogen we best trots op zijn, toch, Erik?

 

“Ach, ik vind het normaal dat je knap werk aflevert”, reageert onze projectleider nuchter. “Maar, ik geef toe, het blijft natuurlijk wél leuk om te horen!”
De 250 woningen uit circa 1900 zijn bezit van woningcorporatie Ymere. In zes jaar tijd zijn ze grondig gerenoveerd en verduurzaamd. Voor deze bijzondere operatie vormden Schouten Techniek en Van Lith Bouw uit Beverwijk een co-makerschip.

 

“Deze waardering van eindgebruikers is de kroon op onze samenwerking”, vertelt Erik. “De score is een pure teamprestatie. Die bereik je alleen met wederzijds vertrouwen, openheid en gelijkwaardigheid tussen opdrachtgever Ymere en de combinatie met Schouten-Van Lith. Daar ben ik het meest trots op.”

 

Het bewonersonderzoek werd uitgevoerd door DirectResearch in opdracht van Ymere. Bewoners beoordeelden zowel het eindresultaat (o.a. wooncomfort, kwaliteit, uitstraling) als het proces (o.a. doorlooptijd, communicatie, nazorg).

 

Lees hier meer over dit renovatieproject.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

Meer nieuws & updates

Project Bavodorp – Hoge klanttevredenheid

Nico Schouten

50-jarig dienstverband Nico Schouten

nominatie Schouten Techniek

Schouten Techniek is genomineerd voor ‘Installatiebedrijf van het Jaar’

Opening nieuwe sportruimte 2024

Ed van der Grijspaarde – Projectleider TBO

Nieuwe ‘Werken bij Schouten Techniek’ website