Nieuws

Boterbloem Erf, Heerhugowaard

Eerst luisteren, dan denken en waarmaken

Samen met bouwbedrijf Ooijevaar realiseerden wij in Heerhugowaard 23 geschakelde zorgappartementen voor Esdégé-Reigersdaal. Een zeer energiezuinig complex. Daar valt veel over te vertellen, maar het meest trots zijn wij op het menselijke aspect: de samenwerking.

Dit is namelijk al ons derde project in een bouwteam voor Esdégé-Reigersdaal en nummer vier is in voorbereiding (20 Nul op de Meter zorgappartementen). Zij geven aan welke functionaliteiten belangrijk zijn, wij vertalen deze naar technische oplossingen. Dat is een van de kwaliteiten van Schouten Techniek. Eerst luisteren, dan denken en waarmaken.

Van slimme verlichting en cameratoezicht tot tillift: we hebben het complex tot in de details samen met de zorgverleners ingericht. Zo kom je tot oplossingen die je anders misschien mist. Een gezamenlijke, grote badkamer die vanuit twee privé-vertrekken gebruikt kan worden bijvoorbeeld.

We zijn echt een team geworden. Hiervoor moesten we elkaar eerst leren snappen. Die investering betaalt zich nu dubbel en dwars uit. Esdégé-Reigersdaal hoeft niet elke keer aan een nieuwe installateur uit te leggen wat hun cliënten en medewerkers nodig hebben. Schouten Techniek denkt in oplossingen volgens hún visie. Een fijne en efficiënte manier van samenwerken.Uiteraard hebben we het geheel ook zeer energiezuinig gemaakt. Het wordt verwarmd middels warmtepompen, geventileerd door warmte-terugwin-installaties en voorzien van groene stroom door een dak vol zonnepanelen.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

Meer nieuws & updates

Een geslaagde Open Energiedag 2023

Glorieuze prestatie Team Schouten op Dam tot Damloop

Vitaliteit op het werk

Ramon Steenman – Servicemonteur

Open Energiedag

Bouwvak