Search
Close this search box.
Nieuws

Jubileum Abdennasar Saidi

“Na 25 jaar ben ik nog steeds trots op Schouten Techniek die mij een kans heeft gegeven!”

 

Voordat ik bij Schouten Techniek kwam werkte ik in de kassen bij Balk in Hoorn. Hier werden onder andere rozen en paprika’s verbouwd. Schouten Techniek kwam hier zo nu en dan langs om onderhoud te plegen in de kassen. Ik zag de monteur een keer lassen terwijl een collega de krant las. Toevallig zag hij een advertentie van ST met een vacature voor een lasser. Hij zei dat dit wel wat voor mij was. Ik dacht erover na en vond het een goed idee om te gaan solliciteren. Ik had een cursus lassen gedaan en ging aan de slag.

 

Na twee maanden ging mij het lassen niet zo goed af en ging ik praten met mijn leidinggevende of hij niet ander soort werk voor mij had wat ik kon doen. Zo stelde hij voor dat ik ook loodgieterswerk kon gaan doen. Dan moest ik wel naar school. Dat was geen probleem. Zo stapte ik dus over van lasser naar loodgieter. Daardoor kwam ik in Amstelveen terecht waar ik mee mocht helpen aan een mooie klus. Ik had het meteen veel meer naar mijn zin. Het paste mij beter.

 

Mijn tweede klus was in Haarlem. Daar werkte ik in de tunnel en deed daar de waterleidingen en PVC. Het waren panden van wel 22 verdiepingen en wij werkten daar in de sneeuw en regen. Dat maakte mij niks uit, ik had het naar mijn zin en werkte graag buiten. School vond ik niet zo leuk, maar ik heb wel mijn diploma gehaald. Eigenlijk leerde ik op school niet zoveel. Ik leerde alles gewoon op de werkvloer, elke dag een beetje meer.

 

Zo heb ik ongeveer 12 tot 14 jaar met Erwin Webbers gewerkt, van hem heb ik het meeste geleerd en daar ben ik hem dankbaar voor. Momenteel werk ik lekker binnen bij de Hal van Ursem Modulaire Bouw in Wognum. Inmiddels doe ik niet alleen meer loodgieterswerk. Als de vrachtwagens arriveren dan bellen zij mij. Ik zorg dat alle vracht op de juiste plek in onze hal terechtkomt zodat mijn collega’s ermee aan de slag kunnen. Verder zorg ik ervoor dat alle leidingen, wc’s en wastafels gemonteerd worden in de prefab-units. Ook help ik de elektricien met het monteren van de elektriciteit in de units.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

Meer nieuws & updates

Project Bavodorp – Hoge klanttevredenheid

Nico Schouten

50-jarig dienstverband Nico Schouten

nominatie Schouten Techniek

Schouten Techniek is genomineerd voor ‘Installatiebedrijf van het Jaar’

Opening nieuwe sportruimte 2024

Ed van der Grijspaarde – Projectleider TBO

Nieuwe ‘Werken bij Schouten Techniek’ website