T 0229 291 500

Utiliteitsbouw

Kies uw markt: Woningbouw Modulaire bouwsystemen Technisch Beheer en Onderhoud Comfort van morgen

Een brede school, multifunctioneel centrum, kantoorpand, winkelcentrum of zorgcentrum: Schouten Techniek voorziet elk utiliteitsgebouw van een afgemeten, compleet en vooral verantwoord pakket installatiewerk.

Gebruikers van scholen, kantoren en zorggebouwen brengen daar veel tijd door. Zij moeten bovendien prestaties leveren. Een gezond binnenklimaat draagt bij aan hogere productiviteit en minder ziekteverzuim. Onze afdeling Klimaattechniek helpt uw gebouw aan een gezond en comfortabel binnenmilieu.

Duurzame energietechnieken

Met een team van specialisten zoeken wij hierbij tevens naar toepassing van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame warmte-, lucht- en koeltechniek. Wij leggen u als opdrachtgever graag diverse opties met bijbehorende doorberekeningen voor.

Voordelen werkwijze Schouten Techniek:

  • Laag energieverbruik, dus hoge kostenbesparing
  • Efficiëntie in meerjarenonderhoud 
  • Gezond binnenklimaat: optimale prestaties en minder ziekteverzuim

Nieuwbouw, renovatie, vervanging

Wij zijn specialist in zowel nieuwbouw als renovatie. Wanneer bij renovatie verduurzaming niet haalbaar blijkt, richten we ons op de conventionele (lucht)verwarmingsinstallaties. Zo voeren wij al jarenlang projectmatige vervangingen uit voor woningbouwverenigingen.

Bouwteam en aanbesteding

Wij werken zowel in bouwteam als op basis van aanbestedingen.
Lees hier meer over de werkwijze van Schouten Techniek. >> 

Gebouwsimulatietool

Met de unieke simulatietool van Schouten Techniek (goed voor de ISSO Award 2012) kunnen wij uw gebouwen zowel bouwtechnisch als installatietechnisch analyseren. De koppeling van alle gegevens brengt het energieverbruik – en dus de energiekosten – nauwkeurig in kaart. Het instrument laat snel zien welke bouw- of installatietechnische ingrepen de meest efficiënte oplossingen zijn voor optimale energieprestatie van het pand, nu en in de toekomst.

Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan. >> 


Utiliteitsbouw Referenties


Enza Zaden te Enkhuizen

Utiliteit (oplevering 2017)High-end laboratoriumOpdrachtgever: Enza ZadenSamenwerking met o.a. Installatiebedrijf IncoHet...

Lees meer

Plan Middenweg te Heerhugowaard

Woningbouw, nieuwbouw (oplevering 2017) 31 zorgappartementen en dagbestedingscentrum Hoofdaannemer: Ooijevaar...

Lees meer

Schouten Techniek Laatste nieuws

Gebouwbeveiliging = Klikken, kijken, weten!

Dat wil elke gebouwbeheerder wel. Daarom kiezen veel bedrijven, gemeenten en instellingen voor Schouten Techniek als partner in beveiliging.MFA De...

Lees meer
Storing?
Meld hier uw storing via het contactformulier(alleen op werkdagen!)
of bel +31(0)229-291562

Ga naar het formulier