Zoek
Sluit dit zoekvak.
Modulaire bouw

Bernard Loderstraat Amsterdam

Snel woningen voor vele doelgroepen

 

Kun je in slechts zes maanden tijd, waarvan maar 20 dagen op locatie, een compleet nieuw gebouw realiseren van vijf verdiepingen hoog met 46 appartementen? Zeker! De driehoek Schouten Techniek – Ursem Modulaire Bouw – Heddes Bouw bewijst het met de samenwerking aan de Bernard Loderstraat in Amsterdam.

 

Opdrachtgever van dit project is woningstichting Eigen Haard. De tweekamerappartementen bestaan uit 1 module (ca. 40 m2), de driekamerappartementen uit 2 modules. Deze worden compleet met vloerverwarming naar de bouwlocatie getransporteerd. Hier worden ze gestapeld, gekoppeld en voorzien van de gewenste gevelbekleding. Daarnaast plaatsen wij modules voor de entree, berg- en verkeersruimten.

 

Hoogwaardig in alle opzichten
Met deze modulaire bouw worden moderne, volwaardige woningen gerealiseerd. Met uitstekende isolatie, duurzame installaties (laagtemperatuur, WTW units met warmtepompen als bron) en hoogwaardige afwerking. De constructie is van staal, de vloeren zijn van beton, de gevelbekleding is vaak van kunststof of metaal. Alles wordt circulair toegepast.

 

Altijd snel, flexibel, efficiënt
De appartementen zijn ideaal voor de sociale huur, starters, studenten en arbeidsmigranten. Dankzij de korte bouwtijd, hoge kwaliteit, minimale overlast van de buurt en de flexibele toepassing kunnen wij snel inspelen op elke vraag. Eerder deden wij dit met dezelfde partners al op project Legmeer in Uithoorn. Met Ursem en Heddes vormen wij een ingespeeld team!

Wij gaan graag met je in gesprek

Meewerken aan onze projecten?

Waar wij trots op zijn

Meer projecten

Schouten Techniek ontwijkt netcongestie

Schouten Techniek en VHGM presenteren Triplet bodembron

Fort bij Aalsmeer

28 appartementen Kuin Opmeer

Belgischestraat – Zaandam

Jan Glijnisweg Heerhugowaard