Zoek
Sluit dit zoekvak.
Utiliteitsbouw

Techniekvleugel Martinus College

Heerlijk werken in vernieuwde technieklokalen

Een betere indeling, moderne uitstraling en een goed binnenklimaat. Om deze redenen liet het Martinus College in Grootebroek de Techniekgang renoveren. Van nieuwe ventilatie tot lasdampafzuiging: Schouten Techniek installeerde het. Niet tijdens lesuren natuurlijk, dus ‘gewoon’ in de bouwvak!

 

Het Martinus College kennen wij als onze broekzak. Al jarenlang verleent Schouten Techniek hier service en onderhoud aan de gebouwinstallaties. Dit doen wij in samenwerking met hoofdaannemer Wit Wognum en met BAM, dat hier de elektra verzorgt.

Projectleider Bert Besseling: “Dat werkt fijn, ook voor de opdrachtgever. Zowel het werk zelf als het voortraject verliepen soepel. Begin april 2023 kregen wij groen licht op onze offerte en in de meivakantie startten wij al met de voorbereidingen.”

 

Alles weer in topconditie
Zodra de laatste praktijkexamens erop zaten en de leerlingen vakantie hadden, nam ons projectteam bezit van het bezit van de technieklokalen. Wij gaven de hele vleugel een flinke upgrade, zowel qua uitstraling als techniek.

Wij vervingen specifieke installaties voor de praktijklessen, zoals lasdampafzuiging voor metaalbewerking en motafzuiging voor houtbewerking. Daarnaast vernieuwden wij de algemene ventilatie met WTW’s. Tot slot plaatsten wij nieuwe radiatoren.

 

Bert: “Alles is weer in topconditie. Leerlingen kunnen goed en gezond werken, terwijl de lokalen nog energiezuiniger zijn.”

Wij gaan graag met je in gesprek

Meewerken aan onze projecten?

Waar wij trots op zijn

Meer projecten

Schouten Techniek ontwijkt netcongestie

Schouten Techniek en VHGM presenteren Triplet bodembron

Fort bij Aalsmeer

28 appartementen Kuin Opmeer

Belgischestraat – Zaandam

Jan Glijnisweg Heerhugowaard