Zoek
Sluit dit zoekvak.
Utiliteitsbouw

Nieuwbouw bedrijfspand Frank Jol

Samen verder gaan, waar anderen stoppen

“Wij gaan door waar anderen stoppen”, staat in grote letters op de homepage van Frank Jol. Dat schept natuurlijk meteen een band. De Amsterdamse specialist in prothesen liet een fraaie nieuwe bedrijfshal neerzetten. Wij mochten het totale installatiewerk verzorgen. En we gingen door…

 

Het gebouw bevat kantoorruimten en werkplaatsen. Toen het casco stond, startten wij met ons aandeel. Schouten Techniek mocht het totale installatiewerk verzorgen, van elektra en sanitair tot klimaat en data. Frank houdt namelijk van efficiëntie en ontzorging.

 

Individueel koelen en verwarmen
In het gasloze gebouw installeerden wij onder meer een energiezuinige VRF luchtwarmtepomp. Deze heeft één buiten-unit en meerdere binnen-units. Hiermee kan Frank de temperatuur in elke ruimte apart regelen. Handig, want de werkruimten met machines zijn vaak warmer dan de kantoren.

 

Individueel koelen en verwarmen
Voordat wij op locatie konden starten, moesten uiteraard eerst de binnenwanden staan. Hiervoor had Frank echter nog geen aannemer gevonden. Dus belden wij een rondje in ons netwerk. Al snel vonden wij Hooijberg Langedijk Bouw uit Hem bereid om Frank uit de brand te helpen. Zo doen we dat: doorgaan waar anderen stoppen!

 

Wij gaan graag met je in gesprek

Meewerken aan onze projecten?

Waar wij trots op zijn

Meer projecten

Schouten Techniek ontwijkt netcongestie

Schouten Techniek en VHGM presenteren Triplet bodembron

Fort bij Aalsmeer

28 appartementen Kuin Opmeer

Belgischestraat – Zaandam

Jan Glijnisweg Heerhugowaard